Finn og last ned apper for bilen din

Du kan bruke telefonen eller datamaskinen til å installere apper og innhold på andre enheter, for eksempel klokken eller bilen.

I biler der Google Play-butikken er innebygd, kan du også finne og laste ned apper for blant annet musikk, podcaster og navigasjon.

Søk etter en app

Viktig:
1. På skjermen i bilen trykker du på menyen Meny og så Play Butikk Google Play.
2. Øverst til høyre trykker du på Søk Søk.
3. Søk etter appen du vil ha.
  • Hvis appen vises i resultatene: Trykk på den, og følg veiledningen for å laste den ned.
  • Hvis appen ikke vises i resultatene: Den er sannsynligvis ikke tilgjengelig i bilen din.

Installer en foreslått app

1. Trykk på menyen Meny på skjermen i bilen.
2. Trykk på Play Butikk Google Play for å åpne.
3. Last ned apper fra samlingen med foreslåtte apper.
  • Slik laster du ned én app: Trykk på appen og så Installer.

Kjøp apper

1. På bilskjermen velger du appen eller varen du vil kjøpe.
  2. Følg veiledningen på skjermen for å gjennomføre kjøpet på Android-enheten eller i nettleseren.