Näin voit tarkistaa Google Play Points ‑tason ja ‑edut

Kun ansaitset pisteitä kalenterivuoden aikana, pääset pisteiden määrästä riippuvalle tasolle. Mitä enemmän pisteitä ansaitset, sitä korkeammalle tasolle pääset. Mitä korkeammalla tasolla olet, sitä enemmän pisteitä ja etuja voit saada.

Play Pointsin saatavuus, palkintotasot ja kertoimet vaihtelevat maittain. Play Points ei ole saatavilla kaikissa maissa.

Google Play ‐pisteet ja ‐edut tason mukaan

Taso Tarvittavat
pisteet
Saadut pisteet,
kun käytät 1 $
Lisäedut
Pronssi 0–149 1 piste
  • Pelien sisäiset pistetapahtumat
  • Kirjan kertoimet
Hopea 150–599 1,1 pistettä
  • Pelien sisäiset pistetapahtumat
  • Kirjan kertoimet
  • Hopeatason viikoittaiset palkinnot
Kulta 600 – 2 999 1,2 pistettä
  • Pelien sisäiset pistetapahtumat
  • Kirjan kertoimet
  • Kultatason viikoittaiset palkinnot
Platina 3 000 – 9 999 1,4 pistettä
  • Pelien sisäiset pistetapahtumat
  • Kirjan kertoimet
  • Platinatason viikoittaiset palkinnot
  • Premium-tuki
Timantti Suurempi tai yhtä suuri kuin 10 000 1,6 pistettä
  • Pelien sisäiset pistetapahtumat
  • Kirjan kertoimet
  • Viikoittaiset timanttipalkinnot
  • Premium-tuki

Näin voit tarkistaa Google Play Points ‐tason

Voit myös tarkistaa, kuinka monta Google Play ‐pistettä sinulla on, montako pistettä seuraavalle tasolle pääsy edellyttää, normaalin ansaintatahtisi ja sen, kuinka kauan pysyt nykyisellä tasolla, jos et saa seuraavalle tasolle tarvittavia pisteitä.

Tasolta toiselle eteneminen

Kun pääset uudelle tasolle, pysyt sillä ainakin seuraavan kalenterivuoden loppuun. Aina kalenterivuoden alussa tasosi voi muuttua edellisvuonna saamiesi pisteiden perusteella.

Tässä on esimerkki tason muuttumisesta vuosina 2021 ja 2022:

• Kalenterivuonna 1.1.2021–31.12.2021 pääsit kultatasolle. Pysyt kultatasolla seuraavan kalenterivuoden loppuun (31.12.2022 asti), vaikka et saa lisää pisteitä.
  • Jos ansaitset 1.1.2022–31.12.2022:
    • 150 pistettä, olet 1.1.2023 hopeatasolla
    • 600 pistettä, olet 1.1.2023 kultatasolla
    • 3 000 pistettä, olet 1.1.2023 platinatasolla.

Premium-tuki platina- tai timanttitasolla Play Pointsin käyttäjille

Saat erikoistukea, jos Google Play ‑pisteiden tasosi on Platina tai Timantti. Katso, miten pääset platina- tai timanttitasolle.

• Jos tarvitset apua Playn ongelmatilanteissa, pääset jonon ohi. Kun soitat tai chattaat tukitiimillemme, pääset automaattisesti etusijalle ja odotusaikasi on mahdollisimman lyhyt.
  • Chatissa sinua auttaa Play-pisteiden oman tukitiimin jäsen. Jos olet Platina- tai Timantti-tasolla, sinulle valitaan heti asiantuntija tiimistä, joka on varattu erityisesti näiden tasojen auttamiseen.

Huom. Google Play ei voi taata odotusaikoja. Kaikki tukiedut voivat muuttua saatavuuden mukaan.

Muita lähteitä