Sånn løser du problemer med Google Play-poeng

Hvis du har problemer med Google Play Points, kan du finne problemet ditt nedenfor.

Løs problemer med registrering for Google Play-poeng

For å bli med i Google Play Points må du oppfylle disse kravene:

Løs problemer med opptjening og bruk av Google Play-poeng

Google Play-poengene mine vises ikke for kjøpet mitt

Trinn 1: Sørg for at du er registrert for Google Play-poeng

For å tjene poeng på kjøp, bli med i programmet for Google Play-poeng. Du kan ikke tjene poeng for kjøp du har gjort før du ble med i programmet for Google Play-poeng.
Viktig: Du får bare poeng når du kjøper noe med din egen konto. Du får ikke poeng når noen i familiegruppen din kjøper noe på Google Play, selv om de bruker en familiebetalingsmåte.

Trinn 2: Vent en liten stund, og sjekk poengloggen din

Det kan ta litt tid før du får bekreftelse på poengene du har fått for innhold eller på enkelte enheter, for eksempel Android TV.
  1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Play-poeng.
  4. For å se hvor mange poeng du har fått for ulike kjøp, trykk på Mer Mer og så Poenglogg.

Trinn 3: Sjekk om du har kjøpt varen med den samme Google-kontoen som er registrert for Google Play-poeng

Hvis du fortsatt har problemer, kan du få mer hjelp.
Jeg brukte poeng for en vare i spillet, men mottok ikke varen

Trinn 1: Sjekk poengloggen din

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Play-poeng.
  4. For å se hvor mange poeng du har fått for ulike kjøp, trykk på Mer Mer og så Poenglogg.
Hvis poengene dine ikke ble brukt, kan du åpne appen og prøve å gjennomføre kjøpet på nytt.

Trinn 2: Tving appen eller spillet til å avslutte, og åpne den/det på nytt

1. På Android-enheten din åpner du Innstillinger Innstillinger.
  2. Basert på enheten din trykker du på enten Apper eller Administrer apper.
  3. Trykk på appen du kjøpte varen i.
  4. Trykk på Tving til å avslutte.
  5. Åpne appen du kjøpte varen i, på nytt.
  6. Sjekk om varen er levert.

Trinn 3: Start enheten på nytt

1. På Android-enheten din holder du inne av/på-knappen.
  2. Trykk på Slå av eller Start på nytt. Dette varierer fra enhet til enhet.
  3. Hold om nødvendig av/på-knappen inne for å slå på enheten igjen.
  4. Vent til enheten har startet igjen.
  5. Åpne appen eller spillet på nytt, og sjekk om kjøpet i appen er levert.

Trinn 4: Oppdater Play Butikk-appen

1. På Android-enheten din åpner du Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Trykk på menyen Meny og så Innstillinger og så Delversjon eller Play Butikk-versjon.
Dette er vanligvis nederst i innstillingslisten.

Trinn 5: Sørg for at enhetens dato og klokkeslett er riktig

1. På Android-enheten din åpner du Innstillinger Innstillinger.
  2. Trykk på Dato og klokkeslett.
  3. Finn «Automatisk dato og klokkeslett» og «Automatisk tidssone», og følg deretter trinnene nedenfor.
Hvis «Automatisk dato og klokkeslett» og «Automatisk tidssone» er slått av:
  1. Slå på begge innstillingene.
  2. Vent i noen minutter, og sjekk om problemet er løst.
  3. Hvis det ikke er løst, starter du enheten på nytt og sjekker igjen.
Hvis «Automatisk dato og klokkeslett» og «Automatisk tidssone» er slått på:
Hvis begge disse innstillingene er på, er det sannsynligvis ikke datoen og klokkeslettet som er problemet. Sjekk tilkoblingen din, og start deretter enheten på nytt.

Trinn 6: Kontakt apputvikleren for å få hjelp

Hvis du fremdeles har problemer med et kjøp i en app og vil gi tilbakemelding eller få hjelp, kan du kontakte apputvikleren.
Hvis du ikke har fått poeng for kjøp via Play Pass eller andre Google-eide apper, kan du kontakte oss.
Hvorfor kan jeg ikke løse inn saldoen min i appen eller spillet

Trinn 1: Sjekk poengloggen din

1. Åpne Google Play Butikk-appen Google Play.
  2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
  3. Trykk på Play-poeng.
  4. For å se hvor mange poeng du har fått for ulike kjøp, trykk på Mer Mer og så Poenglogg.
Hvis poengene dine ikke ble brukt, åpner du appen og kjøper varen på nytt.

Trinn 2: Sørg for at varen er minst like mye verdt som kupongen

Du kan bare bruke kreditter til å kjøpe varer med lik eller høyere verdi.

Trinn 3: Sørg for at du ikke allerede bruker andre kuponger eller kampanjer

Du kan bare bruke én kreditt eller kampanje om gangen. For å bytte mellom kreditt og kampanjer i kassen, trykk på betalingsmåten.

Trinn 4: Tving appen eller spillet til å avslutte, og åpne den/det på nytt

1. På Android-enheten din åpner du Innstillinger Innstillinger.
  2. Basert på enheten din trykker du på enten Apper eller Administrer apper.
  3. Trykk på appen du kjøpte varen i.
  4. Trykk på Tving til å avslutte.
  5. Åpne appen du kjøpte varen i, på nytt.
  6. Sjekk om varen er levert.

Trinn 5: Tøm bufferen og fjern dataene i Play-butikken

Appen startes på nytt, noe som kan føre til at problemene løses.
  1. På Android-enheten din åpner du Innstillinger Innstillinger.
  2. Trykk på Apper og varsler og så Se alle appene.
  3. Rull ned og trykk på Google Play Butikk Google Play.
  4. Trykk på Lagring og så Tøm bufferen.
  5. Trykk på Fjern data.
  6. Åpne Play-butikken på nytt
  7. Bruk saldoen på nytt.
Hvis du fortsatt har problemer, kan du få mer hjelp.
Jeg fikk ikke poeng for å laste ned en promotert app
For promoteringer som gjelder installering av apper eller spill, må det være den første gangen du installerer appen eller spillet. Du må laste ned og beholde appen eller spillet på telefonen i én dag for å beholde poengene. Ellers blir poengene fjernet.
Det har oppstått et problem med en kupongkode fra en tredjepart
Hvis opplever problemer med kupongkoder fra tredjepartsplattformer, må du kontakte tredjeparten direkte for å få hjelp.
Jeg kan ikke få tilgang til eller bruke Google Play Points
Hvis vi oppdager svindel eller uriktig bruk i forbindelse med kontoen din, kan vi begrense tilgangen din til Google Play Points for å beskytte mot uautorisert tilgang eller uriktig bruk. For å fortsette å bruke Google Play Points, følg veiledningen i feilmeldingen.

Finn Google Play-poeng som mangler

Jeg mistet poeng da jeg refunderte eller kansellerte en vare
Hvis du kan refundere en vare du har kjøpt på Google Play, blir eventuelle poeng du har opptjent på kjøpet, trukket fra Play-poengsaldoen og nivåfremgangen din.
Jeg har endret landsprofilen min og mistet poengene mine
Hvis du har Google Play-poeng og har endret Play-land, kan vi ikke gjenopprette poengene dine, og nivået ditt blir ikke overført til det nye Play-landet. Du kan miste eventuelle kuponger som byttes inn mot Google Play-poeng i det nye Play-landet ditt. Finn ut hvordan du endrer landet du er tilknyttet i Google Play.
  • Du kan miste eventuelle kuponger som byttes inn mot Google Play-poeng i det nye Play-landet ditt.
  • Du kan beholde alle kjøp i apper du har byttet mot poeng.