Jeg kan ikke laste ned apper fra Play-butikken på Chromebooken min

Når du har slått på Google Play-butikken for Chromebooken din, kan du laste ned apper på enheten. Hvis du har problemer med å finne eller installere en app, bør du ta en titt på informasjonen nedenfor.

Jeg har problemer med å laste ned en app

Hvis du blar gjennom Play-butikken på en Chromebook, skal alle appene du ser, fungere på enheten. Hvis du prøver å installere en app og det ikke fungerer, bør du prøve dette:

Jeg leter etter en app jeg ikke finner i Play-butikken

Det er ikke alle Android-apper som fungerer på Chroomebok. Hvis du bruker Play-butikken på Chromebook og du ikke finner en spesifikk app, kan det hende at utvikleren har hindret appen i å kjøre på Chromebook-enheter. For å sjekke det, kontakt utvikleren

«Enheten din er ikke kompatibel med denne versjonen»

Hvis du ser denne meldingen, er ikke Chromebook-modellen du bruker, kompatibel med appen, og du kan heller ikke laste den ned på den aktuelle enheten.

Merk: Dette skyldes vanligvis at enheten mangler en av hovedfunksjonene som gjør at appen fungerer. Eksempel: Appen bruker GPS og Chromebooken din har ikke GPS-funksjonalitet.

Chromebooken min er nedtonet

Når du ser etter apper på play.google.com, kan du velge hvilken enhet de skal installeres på. Hvis Chromebooken din er nedtonet, kan ikke den aktuelle appen installeres på den.