Google Play ‑sähköpostiasetusten muuttaminen

Jotta pysyt ajan tasalla Google Playn suhteen, voimme lähettää sinulle joitakin palveluilmoituksia ja pakollisia tapahtumasähköposteja (kuten kuitteja ja tilauspäivityksiä). Voit halutessasi tilata myös muita sähköposteja ja kampanjatarjouksia Google Play Kirjoista tai muilta sisältökumppaneiltamme.

Google Playn sähköpostiasetusten muuttaminen

1. Siirry osoitteeseen play.google.com.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvakettasi.
  3. Valitse Asetukset ja laitteet.
  4. Valitse asetukset kohdasta Sähköpostiasetukset.
Huom. Kun otat yhteyttä Google Playn tukeen, voimme säilyttää sähköpostit ja viestintähistorian tuen, tuotteiden ja koulutuksen parantamista varten.
Tietokone Android