Slik fjerner du enheter fra Google Play og gir enheter kallenavn

Du kan velge hvilke av enhetene dine som skal vises i appmenyene på Google Play-nettstedet. Du kan også gi enhetene kallenavn, slik at du kan identifisere dem lettere.

Du kan også fjerne enheter fra Google Play ved å skjule dem. Når enheter er skjulte, kan du ikke installere apper på enhetene via en nettleser.

Slik fjerner du enheter fra Google Play

Google Play holder oversikt over enhetene du har brukt tidligere. Du kan ikke fjerne enheter fra Google Play-loggen din, men du kan gjøre følgende:

• Du kan fjerne kontoen din fra en enhet. Hvis du fjerner kontoen din fra en gammel enhet, vises ikke Google Play-loggen eller -aktiviteten din på enheten.
  • Du kan skjule enheter på Google Play. Når du skjuler enheter, vises de ikke når du laster ned noe fra Google Play-nettstedet.

Slik skjuler du enheter på Google Play

Hvis du ikke lenger eier eller bruker en bestemt enhet, kan du skjule den, slik at den ikke vises når du laster ned noe fra datamaskinen eller mobilnettleseren:

1. Gå til play.google.com.
  2. Øverst til høyre klikker du på profilbildet ditt.
  3. Klikk på Bibliotek og enheter.
  4. Velg Enheter-fanen.
  5. Klikk på Vis i menyer ved siden av enheten.

Slik gir du enheten din et kallenavn

Du kan legge til kallenavn for enheter for å gjøre det lettere å identifisere dem. Dette kan gjøre ting enklere når du har flere enheter tilknyttet kontoen din. Slik legger du til kallenavn for enheter:

1. Gå til play.google.com.
  2. Øverst til høyre klikker du på profilbildet ditt.
  3. Klikk på Bibliotek og enheter
  4. Velg Enheter-fanen.
  5. Finn enheten du vil endre.
  6. Skriv inn det nye navnet under «Kallenavn».
  7. Klikk på Oppdater.