Finn Google Play Butikk-appen

Du kan laste ned apper, spill og digitalt innhold for enheten din via Google Play Butikk-appen. Play Butikk-appen er forhåndsinstallert på Android-enheter som støtter Google Play, og den kan også lastes ned på enkelte Chromebook-enheter.

Åpne Play Butikk-appen

1. Gå til Apper-delen på enheten din.
  2. Trykk på Google Play Butikk Google Play.
  3. Appen åpnes, og du kan søke i og bla gjennom innholdet for å finne noe du vil laste ned.

Løs problemer med Play-butikken

Hvis du ikke finner Play Butikk-appen, eller hvis du har problemer med å åpne, laste inn eller laste ned innhold i appen, kan det ha en rekke årsaker. For å feilsøke problemene, prøv disse emnene:

Jeg finner ikke Play Butikk-appen

Sjekk følgende hvis du ikke finner appen i applisten:

Hvis Google Play Butikk-appen fortsatt ikke vises, bør du ta kontakt med operatøren eller produsenten for å få hjelp.

Play-butikken åpnes ikke eller laster ikke inn innhold
Hvis Play-butikken verken åpnes eller lastes inn, eller hvis den krasjer ofte, kan du prøve trinnene i Play Butikk åpnes ikke eller lastes ikke inn.
Nedlastinger fra Play-butikken virker ikke