Förmåner på guldnivå i Google Play Points för Play Pass-prenumeranter

Play Pass-prenumeranter i Frankrike, Tyskland, USA och Förenade kungariket är nu kvalificerade för förmåner på guldnivå i Google Play Points. Du kan läsa mer om de olika nivåerna i Så här kontrollerar du din nivå och dina förmåner i Google Play Points. Den här förmånen omfattas av villkoren för förmåner på guldnivå i Play Pass.

För prenumeranter i USA: Den här förmånen testas med slumpmässigt utvalda prenumeranter och kanske inte är tillgänglig för alla Play Pass-prenumeranter i USA. Den kanske snart blir tillgänglig för alla Play Pass-prenumeranter i USA.

Behörighetskrav:

• Du måste befinna dig i Frankrike, Tyskland, USA (efter lansering) eller Förenade kungariket.
  • Du måste ha registrerat dig för Google Play Points.
  • Du måste ha en aktiv betalprenumeration på Play Pass som förnyas automatiskt.

Obs! Du är inte berättigad till den här förmånen om du utnyttjar en provperiod på 0 USD eller har en förbetald prenumeration.

Vanliga frågor

Hur får jag tillgång till den här förmånen?

1. Registrera dig för Google Play Points
  2. Prenumerera på Play Pass
  3. Öppna Google Play Butik
  4. Tryck på Play Pass i det nedre navigeringsfältet
  5. Tryck på Erbjudanden
  6. Scrolla till Ytterligare förmåner
  7. Tryck på Läs mer vid förmånen guldnivå i Play Points

Vad händer om jag redan ligger på guldnivå i Google Play Points?

Om du redan har nått guldnivån i Google Play-poäng ändras inte din status.

Mina poäng ändrades inte

Ditt befintliga Play Points-saldo påverkas inte av erbjudandet.

Vad händer om jag säger upp Play Pass-prenumerationen?

När prenumerationen löper ut kan du förlora förmånerna på guldnivå i Google Play Points. Din uppdaterade nivå i Google Play Points baseras på hur många poäng du har fått. Läs om hur du kontrollerar din nivå och dina förmåner i Google Play Points.

Vad händer om jag säger upp Play Pass-prenumerationen och börjar prenumerera igen?

Följ stegen ovan för att få åtkomst till förmånen igen. När du har tecknat en ny prenumeration och fått åtkomst till förmånen igen får du tillbaka förmånerna på guldnivå under prenumerationsperioden.

Jag har en familjeprenumeration. Kan mina familjemedlemmar också få det här?

Nej. Det är bara familjemedlemmen som köpte Play Pass-prenumerationen som är berättigad till den här belöningen.