Asenna sovelluksia ja sisältöä muille laitteille puhelimella tai tietokoneella

Sovellukset ja digitaalinen sisältö, kuten kirjat, pelit ja elokuvat, on yhdistetty Google-tiliisi, ei vain laitteeseesi. Jos hankit uuden laitteen, sinun ei tarvitse ostaa niitä uudelleen. Voit käyttää niitä useammalla laitteella.

Tärkeää:

Asenna sovellus toiselle laitteelle puhelimella tai tabletilla.

Näin voit asentaa sovelluksen toiselle Android-laitteelle, kuten kellolle, TV:lle tai autolle:

1. Avaa Google Play Kauppa Google Play.
  2. Etsi haluamasi sovellus tai sisältö hakemalla tai selaamalla.
  3. Valitse kohde.
  4. Valitse Asenna-kohdan vieressä oleva alanuoli.
  5. Valitse niiden laitteiden valintaruudut, joille haluat asentaa sovelluksen.
  6. Valitse Asenna.

Vinkki: Voit etsiä tietyn laitteen kanssa yhteensopivan sovelluksen Google Play Kaupan laitehakusuodattimien avulla.

Sovelluksen asentaminen toiselle laitteelle tietokoneella

Näin voit asentaa sovelluksen toiselle Android-laitteelle, kuten tabletille, kellolle, TV:lle tai autolle tietokoneelle:

1. Siirry osoitteeseen play.google.com.
  2. Etsi asennettava sovellus tai sisältö hakemalla tai selaamalla.
  3. Valitse kohde.
  4. Valitse Asenna.
    1. Vinkki: Google Play kertoo Asenna-kohdassa, onko tuote saatavilla joillekin laitteille, ei millekään tai kaikille laitteille.
  5. Valitse avattavasta valikosta laite, jolle haluat asentaa sovelluksen.
  6. Valitse Asenna.

Vinkki: Voit etsiä tietyn laitteen kanssa yhteensopivan sovelluksen Google Play Kaupan laitehakusuodattimien avulla.

Sovellusten synkronointi laitteiden välillä

Kun laitat sovellusten synkronoinnin päälle, puhelimeen tai tablettiin asennetut sovellukset asennetaan automaattisesti muille laitteille, joilla olet kirjautuneena Google-tilillesi. Voit synkronoida sovellukset muille laitteille, esimerkiksi tabletille, kellolle, Chromebookille tai TV:lle. Jos käytät Android Autoa, voit synkronoida sovellukset myös autoosi.

Näin voit laittaa sovelluksen synkronoinnin päälle puhelimella tai tabletilla:

1. Avaa Google Play Kauppa Google Play.
  2. Napauta profiilikuvaketta.
  3. Valitse Ylläpidä sovelluksia ja laitteita ja sitten Sovellusten synkronointi laitteille.
  4. Valitse laitteet, joihin haluat synkronoida sovellukset.

Vinkkejä:

• Voit helpottaa laitteiden tunnistamista nimeämällä ne uudelleen.
  • Jos haluat nimetä laitteen uudelleen, siirry osoitteeseen https://play.google.com/library/devices. Muokkaa sitten Lyhytnimi-kohtaa.

Sovellusten uudelleen asentaminen uudelle tai toiselle laitteelle

Jos saat uuden laitteen tai sinulla on ongelmia sovellusten synkronoinnin kanssa, voit asentaa kaikki ostamasi sovellukset uudelleen. Jos haluat asentaa sovelluksia uudelleen, sinun on käytettävä samaa tiliä kaikilla laitteilla. Lue lisää sovellusten uudelleenasentamisesta Androidille.

Vinkki: Osa sisällöstä ei ole saatavilla kaikilla laitteilla.

Sisältöä ei voi siirtää tilien välillä

Jos sinulla on useita tilejä, et voi siirtää sisältöä tilien välillä Google Playssa. Jos laitteellasi on useampia tilejä, varmista ennen maksun viimeistelyä, että olet kirjautuneena tilille, jota haluat käyttää.

Jos ostit sovelluksen väärällä tilillä, ota yhteyttä sovelluksen kehittäjään. Hän saattaa myöntää hyvityksen ostoksestasi.