Google Play Pass med Telkomsel

Vad händer om jag inte kan aktivera mitt Telkomsel-erbjudande i Google-kontot?

Om ett fel uppstod när du försökte aktivera Telkomsels Play Pass-datapaket har du inte åtkomst till Play Pass i det Google-kontot.

Du måste göra något av följande först:

Om du redan prenumererar

• Telkomsel-erbjudanden kan bara aktiveras en gång för ett enskilt Google-konto. Du måste vänta tills det befintliga erbjudandet löper ut innan du kan aktivera ett nytt, eller byta till ett Google-konto som stöds om du vill aktivera erbjudandet igen.
  • Endast familjeadministratörer kan dela en Play Pass-prenumeration med andra familjemedlemmar.

Om Play Pass inte är tillgängligt för ditt konto

När du har gjort något av ovanstående kan du starta aktiveringen igen genom att klicka på aktiveringslänken från Telkomsel.