Seikkailut Google Playssa

Seikkailu on sarja vaiheita. Kun suoritat ne kaikki, saat palkintoja. Seikkailun tietosivulla esitellään tarvittavat vaiheet ja palkinnot, joita saat seikkailun jälkeen.

Kun olet oikeutettu seikkailuun, se näkyy Google Play Points ‑sivullasi. Google Play seuraa toimintaasi voidakseen tarjota oikean palkinnon, kun suoritat seikkailun. Lue lisää Play Pointsin käyttöehdoista ja Googlen tietosuojakäytännöstä.

Vinkkejä:

• Saamasi seikkailut riippuvat uudesta jäsenyydestäsi, Play-pisteiden tasostasi ja muista seikoista.
  • Vaiheet voivat olla erilaisia eri käyttäjillä.
  • Voit suorittaa vaiheet haluamassasi järjestyksessä, ellei seikkailusivulla toisin mainita.
  • Joidenkin seikkailujen käyttö edellyttää, että verkko- ja sovellustoiminta on päällä. Jos laitat verkko- ja sovellustoiminnan pois päältä, se voi vaikuttaa palkintojen ansaitsemiseen. Lue lisää verkko- ja sovellustoiminnasta.
  • Jotkin seikkailut edellyttävät kirjautumista Google Playhin. Jos pelaat pelejä kirjautumatta Play Pelit ‐profiiliisi, tämä voi vaikuttaa seikkailujesi suorittamiseen ja palkintojen ansaitsemiseen. Lue lisää Play Peleistä.
  • Google Play Pointsin käyttöehdot koskevat kaikkia seikkailutarjouksia ja ‐kampanjoita.

Yleisiä kysymyksiä

Mitä "ostos" tarkoittaa?

Kaikki tapahtumat, joista ansaitset Play-pisteitä, katsotaan ostoksiksi seikkailuissa. Kun ostat sovelluksen tai pelin, maksat tilauksesta, ostat jotain sovelluksessa tai vuokraat kirjan tai elokuvan, nämä tapahtumat lasketaan mukaan seikkailuiden ostoksiin.

Vinkki: Et saa pisteitä laajennetuista kokeilujaksoista, jos et lisää maksutapaa.

Esimerkkejä

Kun käytät pisteitä tuotteiden vaihtamiseen, et saa uusia pisteitä. Pisteiden käyttöä ostoksen tekemiseen ei lasketa seikkailuiden ostoksiin.

Kun ostat tuotteen pelissä tai sovelluksessa, saat pisteitä. Sovelluksen sisäinen ostos lasketaan mukaan seikkailuiden ostoksiin.

Saat pisteitä, kun uusit Play Pass ‐tilauksen. Tilauksen uusiminen lasketaan mukaan seikkailuiden ostoksiin.

Entä jos ostokseni perutaan tai hyvitetään ennen seikkailun suorittamista?
  • Jos ostoksesi on peruttu: Kun seikkailu on vielä kesken, voit tehdä toisen pisteisiin oikeuttavan ostoksen ja hyödyntää kampanjaa.
  • Jos ostos hyvitetään seikkailun päätyttyä: Seikkailu palautuu keskeneräiseen tilaan. Voit edelleen suorittaa seikkailun.
  • Jos olet lunastanut palkinnon, mutta seikkailun tilaan vaikuttava ostos perutaan: Myös seikkailupalkintosi voidaan perua.

Muita artikkeleita