Brasilian verotietojen vahvistaminen

Sinun on lisättävä CPF-numerosi, syntymäaikasi ja osoitteesi, jotta et menetä pääsyä Google Play ‐saldoosi.

1. Siirry Google Payhin‌.
  2. Kirjaudu tilille, johon lahjakortti on yhdistetty.
  3. Vieritä Brasilian verotietoihin ja valitse Muokkaa Muokkaa.
  4. Lisää CPF-numerosi. Jos se näkyy jo, poista numero ja lisää se uudelleen
  5. Lisää syntymäpäiväsi erotettuna vinoviivoilla (pp/kk/vvvv).
  6. Valitse Vahvista ja sitten Tallenna.
  7. Lunasta lahjakortti osoitteessa play.google.com/redeem.

Jos et voi vahvistaa CPF-numeroasi tai syntymäaikaasi, katso ohjeita alla olevasta ongelmanratkaisuosiosta.

CPF-ongelmien korjaaminen

Jos haluat muuttaa maksuprofiilissa näkyvää nimeä oikeudellisen muutoksen (kuten sukupuolen muutoksen, avioliiton tai avioeron) vuoksi, ota yhteyttä tukitiimiimme.

Jos haluat vahvistaa tilisi ensimmäistä kertaa, kokeile näitä vianetsintäohjeita:

CPF:n ja syntymäajan todentaminen epäonnistui

Jos näet virheilmoituksen "CPF:ää ja syntymäaikaasi ei voida vahvistaa tällä hetkellä" lisätessäsi CPF-numeroa ja syntymäaikaa:

1. Tarkista CPF:n tila Receita Federalilta:
    • Tavallinen-tilassa oleva CPF hyväksytään.
    • Odottaa-tilassa olevia CPF:itä ei hyväksytä.
  2. Tarkista, vastaako syntymäaikasi Receita Federalin tietoja.
  3. Tarkista, onko syntymäaikasi oman kielesi mukaisessa muodossa:
    • PP/KK/VVVV
    • p/k/vvvv
Virheellinen CPF tai päivämäärä

Jos et lisää dataa oikein ja saat ilmoituksen virheellisestä CPF:stä tai päivämäärästä:

• "CPF on virheellinen. Tarkista se ja yritä uudelleen”:
    • Varmista, ettet ole lisännyt CPF-numeroon pisteitä tai viivoja.
  • "Virheellinen päivämäärä (PP/KK/VVVV) tai Virheellinen päivämäärä (KK/PP/VVVV)":
    • Muista käyttää päivämäärässä kauttaviivoja.
Sallittujen rekisteröitymisyrityskertojen määrä ylittynyt

Jos ilmoitat CPF-numeron tai syntymäajan väärin useita kertoja peräkkäin, tilisi voidaan jäädyttää väliaikaisesti. Jos näet virheilmoituksen "Olet ylittänyt rekisteröitymisyritysten enimmäismäärän:"

• Odota 24 tuntia ja yritä uudelleen.
  • Varmista, että sinulla on nämä:
    • Kelvollinen CPF-numero
    • "Tavallinen"-tilassa oleva CPF
    • Syntymäaika kielesi mukaisessa muodossa käyttäen kauttaviivoja:
      • PP/KK/VVVV
      • p/k/vvvv
"Lisää CPF-numero ja syntymäaika uudelleen" ‐viesti

Tämä ei ole virheilmoitus. Ongelma ilmenee, kun klikkaat Vahvista-painiketta useita kertoja lukituksen aikana. Voit ratkaista ongelman seuraavasti:

1. Joissakin tapauksissa CPF voi olla jo tilillä, vaikka haluat todentaa tilisi ensimmäistä kertaa. Tässä tapauksessa osoite on todennäköisesti jo lisätty tilille.
  2. Lisää CPF ja syntymäaika.
  3. Valitse Vahvista.

Vinkki: Jos vahvistus onnistuu, "Nimi ja osoite" ‐kohdan pitäisi olla muokattavissa.

4. Kun klikkaat Tallenna, näet uuden kehotteen, jossa näkyy vähintään kaksi osoitetta.
  5. Valittuasi sen palaat päänäyttöön, josta löytyy edelleen viesti, jossa sinua pyydetään lisäämään CPF ja syntymäaika uudelleen. Tarkista kuitenkin Nimi ja osoite ‐osio uudelleen. Jos kenttiä ei voi enää muokata, vahvistus on tehty ja sinun on klikattava uudelleen Tallenna.

Vinkki: Jos näet prosessin jälkeen virheen, tili on lukittu. Odota 48 tuntia ja yritä sitten uudelleen edellä olevien ohjeiden mukaan.

Lähetä asiakirjoja

Jos sinua pyydetään lähettämään asiakirjoja, kun näet virheilmoituksen "Lähetä asiakirjat", tee näin:

1. Siirry Google Payhin‌.
  2. Varmista, että olet kirjautunut oikealle tilille.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Ilmoitukset.
  4. Seuraa ohjeita näytöllä.

Vinkki: Asiakirjat vahvistetaan seitsemän arkipäivän kuluessa niiden lähettämisestä.

Tili suljettu

Jos et vahvista tietojasi, Google Play ‐saldotili voidaan sulkea. Jos saat virheilmoituksen "Tilisi suljettiin", et voi käyttää tiliä ennen kuin olet vahvistanut CPF-numerosi ja syntymäaikasi.

Näin voit tarkistaa, onko tilisi suljettu:

1. Siirry Google Payhin‌.
  2. Tarkista, että
    • "Maksutavat"-kohdassa näkyy "Tili suljettu"
    • Saldo on näkyvissä, mutta et voi käyttää sitä.

Jotta voit saada Play-saldon hyvityksen, tärkeiden tietojen (kuten nimen, CPF-numeron ja syntymäajan) on vastattava pankkitililläsi olevia tietoja. Pyydä hyvitystä ottamalla yhteyttä tukitiimiimme.

Jos yllä olevat ohjeet eivät toimi, ota yhteyttä tukitiimiimme.

Jos olet jo vahvistanut tilisi, mutta nimen päivittämisessä on edelleen ongelmia, ota yhteyttä tukitiimiimme.