Se og last ned støttede enheter

I Play-konsollen kan du laste ned en CSV-fil (kommadelte verdier) med en liste over offentlig lanserte enheter som har støtte for Google Play og appene dine. Du finner mer informasjon i artikkelen om enheter med støtte for Google Play.

Støttede enheter har bestått Android Compatibility Program.

Tips: Hvis du laster ned og åpner en CSV-fil i et regnearkprogram, for eksempel Google Regneark, og listen ser ut til å ha færre enheter enn du forventet, kan du prøve å åpne filen med en annen CSV-leser eller et annet regnearkprogram.

Last ned listen via Play-konsollen

1. Åpne Play-konsollen.
  2. Velg en app.
  3. I menyen til venstre velger du Utgave > Rekkevidde og enheter > Enhetskatalog.
  4. Velg Alle enheter-filteret.
    • For å laste ned en liste over enheter som gjelder spesifikt for appen din, velg Enheter som støttes eller Utelatte enheter.
  5. Oppe til høyre for listen velger du Eksporter listen over enheter.

I CSV-filen er enhetene listet opp alfabetisk (fra A til Z) etter produsentnavn, og de er listet opp i det følgende formatet:

• Produsent, modellnavn, modellkode, RAM (totalt minne), formfaktor, system på integrert krets, GPU, skjermstørrelser, skjermtettheter, binærprogramgrensesnitt, Android SDK-versjoner, OpenGL ES-versjon