Comprovar l'estat d'una aplicació en relació amb les polítiques

L'estat de l'aplicació en relació amb les polítiques t'informa si, després d'una revisió, s'ha detectat que l'aplicació té problemes de compliment de les polítiques del Programa per a desenvolupadors o de l'acord de distribució per a desenvolupadors

L'estat en relació amb les polítiques mostra les mesures d'aplicació actives per a la teva aplicació, com ara el rebuig, la retirada o la suspensió de Google Play. També proporciona tota la informació addicional disponible perquè puguis solucionar els problemes d'infracció de les polítiques de Google Play.

Revisar l'estat d'una aplicació en relació amb les polítiques

1. Obre Play Console.
  2. Selecciona una aplicació.
  3. Al menú de l'esquerra, selecciona Estat en relació amb les polítiques.
  4. Revisa l'estat en relació amb les polítiques:
    • Si veus el missatge "No s'ha trobat cap problema", no s'han dut a terme mesures coercitives a la teva aplicació i no cal que facis res.
    • Si l'aplicació s'ha rebutjat, l'última versió que has publicat correctament continuarà disponible a Google Play.
    • Si l'aplicació s'ha suprimit, no estarà disponible a Google Play fins que no s'enviï una actualització que compleixi les polítiques.
    • Si l'aplicació s'ha suspès, deixarà d'estar disponible a Google Play. Pots seleccionar Apel·la per iniciar una apel·lació contra la decisió.

Nota: no tornis a publicar una aplicació rebutjada o suprimida fins que no hagis corregit la infracció de les polítiques.

Resoldre problemes relacionats amb les polítiques

Si la teva aplicació s'ha rebutjat o retirat de Google Play, cal que llegeixis la informació sobre els resultats de la revisió de compliment de les polítiques al Centre d'ajuda de Play Console, que també conté informació sobre la presentació d'apel·lacions.

Contingut relacionat