Muutosten näkeminen toimintalokissa

Toimintalokin avulla tilien omistajat voivat seurata käyttäjien Play Consolessa tekemiä muutoksia. Toimintalokiin tallennetaan tietoja kehittäjätilin koko käyttöiän ajalta.

Toimintalokin näkeminen

Jos haluat nähdä muutokset, joita tiimin jäsenet ovat tehneet sovelluksiisi ja tiliisi, avaa Play Console ja siirry toimintalokiin.

Toimintalokin tiedot

Kaikki sovellukset ja korkeintaan 200 muutosta näytetään oletusarvoisesti toimintalokissa.

Löydät Play Consolessa tehdyt muutokset Toimintaloki-sivun yläreunassa olevien Sovellus- tai Muutettu kohde ‑suodattimien avulla. Jos kehittäjäkonsolitiliisi liittyy paljon sovelluksia tai muutoksia, näiden suodattimien avulla on helppo löytää etsimäsi muutokset.

Voit käyttää suodattimia valitsemalla suodattimen hakukentässä tai kirjoittamalla hakusanoja. Sovellus-suodattimen avulla voit hakea sovelluksen tai paketin nimellä. Muutettu kohde -suodattimen avulla voit hakea tiettyä muutostyyppiä.

Huomaa: kun käytät suodattimia toimintalokissa, voit käyttää kerrallaan yhtä Sovellus-suodatinta ja korkeintaan yhtä Muutettu kohde -suodatinta.

Seuraavat tiedot näytetään jokaisen toiminnan kohdalla:

• Sovellus: sovellus, jossa muutos on tehty
  • Kohde: Sivu ja osio, jossa muutos tehtiin (sisältää tilan ja muutosten julkaisun)
  • Muutos: Muutoksen tiedot (jotkin muutokset voivat olla lyhennettyjä ja voidaan laajentaa klikkaamalla alanuolta Down)
  • Käyttäjä: Muutoksen tehneen käyttäjän sähköpostiosoite
  • Päivämäärä/aika: Muutoksen tekoaika oman aikavyöhykkeesi ajassa