Estettyjen pelipalveluominaisuuksien ylläpito

Jos pelisi käyttää jotakin Google Playn pelipalveluominaisuutta käyttöehtojen vastaisesti, sinua voidaan estää käyttämästä kyseistä ominaisuutta, kunnes olet korjannut mahdolliset virheet.

Korjaa ongelma seuraamalla näitä ohjeita:

1. Varmista, että ominaisuus on lisätty oikein. Lue lisää pelien kehittämisen yksinkertaistamisesta.
  2. Jaa päivitetty APK luotettaville testaajille tai käytä betatestausta Play Consolen kautta.
  3. Testaa ominaisuus ja varmista, että se toimii suunnitellusti.
  4. Julkaise päivitetty APK julkaisukanavan kautta, jotta voit jakaa sitä pelaajille.

Ominaisuus on käytettävissä, kun olet päivittänyt, testannut ja varmistanut sen toimivuuden.

Jatkuva peliominaisuuksien estäminen voi johtaa niiden ominaisuuksien pysyvään estoon. Varmista pelisi ominaisuuksien toimivuus lukemalla pelipalveluiden laaduntarkistuslista, jossa on kerrottu ominaisuuksien käyttöönoton suositellut käytännöt.