Duidelijke waarschuwingen

Door iets te publiceren op Google Play, ga je ermee akkoord je te houden aan het Programmabeleid voor ontwikkelaars van Google Play en de Distributieovereenkomst voor ontwikkelaars. Google is niet verplicht je een waarschuwing te sturen voordat je app wordt opgeschort of je account wordt beëindigd.

Als je app een waarschuwing krijgt of wordt verwijderd van Google Play, sturen we een melding naar het geregistreerde e-mailadres voor je ontwikkelaarsaccount. Het is belangrijk dat je de melding leest.

Een waarschuwing betekent dat je app op het punt staat te worden opgeschort. Als het probleem niet wordt opgelost of als je een 2e app lanceert die hetzelfde doet, wordt je app vrijwel zeker opgeschort en kan je ontwikkelaarsaccount zelfs worden beëindigd.