Käytäntöilmoitus: 16.9.2020

• Voimaantulopäivä: 21.10.2020. Päivitämme harhaanjohtamista koskevaa käytäntöämme selventääksemme seuraavaa: sellaiseen koordinoituun toimintaan osallistuvat kehittäjät ja sovellukset, jossa vääristellään tai salataan sovelluksen tai sisällön alkuperä, rikkovat Google Playn käytäntöä.
  • Voimaantulopäivä: 21.10.2020. Päivitämme rahapelisovelluksia koskevaa käytäntöämme viranomaisten julkaiseman rahapelitoimintasovelluksen sallimiseksi Brasiliassa.

Lisäksi korjaamme kirjoitusvirheen kyttäysohjelmia koskevassa käytännössämme. Kaikkien sovellusten on oltava korjauksen mukaisia 1.10.2020 mennessä.