Tilauksen käsittely ja maksut

Ostajien tekemät peruutukset

Kun käyttäjä ostaa sovelluksen tai pelin Google Playsta, hänellä on kaksi tuntia aikaa perua ostos. Perumisajan kuluttua Google veloittaa maksun kortilta automaattisesti ja suorittaa maksun tilillesi sovellettavan maksuaikataulun mukaan.

Kuukausittaiset maksut ja raportit

Maksut kaikista käsitellyistä, hyvitetyistä tai takaisinveloitetuista tilauksista kuukauden ensimmäisestä päivästä kuukauden viimeiseen päivään suoritetaan suunnilleen seuraavan kuukauden 15. päivänä. Huomaa, että maksu saattaa näkyä tililläsi vasta useiden päivien kuluttua. Jos haluat lisätietoja sähköisten tilisiirtojen käsittelyajasta pankissasi, ota yhteyttä pankkiin.

Paikat, joissa maksut suoritetaan pankkisiirtoina

Joissakin paikoissa Google suorittaa Google Play ‑kauppiaiden maksut pankkisiirtoina. Lue lisätietoja maksujen suorittamisesta pankkisiirtoina.

Maksuajat ja vähimmäissummat

• Play Consolen Maksuprofiili-sivua (Asetukset > Maksuprofiili) ei päivitetä reaaliaikaisesti. Sivu päivittyy maksun jälkeen 24 tunnin kuluessa.
  • Google ei suorita maksuja viikonloppuisin eikä vapaapäivinä. Jos esimerkiksi laskutat tilauksen torstaina, perjantaina tai lauantaina, maksu suoritetaan maanantaina. Jos maanantai ei ole pankkipäivä, maksu suoritetaan tiistaina.
  • Ansaitsemasi summan on ylitettävä tietty minimisumma maksupäivänä. Summa riippuu maksutavasta:
    • Paikallisessa valuutassa maksun saavat kauppiaat: 1 $
    • Yhdysvaltain dollareissa pankkisiirtona maksun saavat kauppiaat: 100 $