Esiinnostettavien tuotteiden hallinta

Kun olet luonut esiinnostettavan tuotteen, se näkyy sovelluksen tietosivulla. Jos lähetät useita esiinnostettavia tuotteita, ne näkyvät ryhmänä sovelluksesi tietosivulla niin, että osuvimmat tuotteet näkyvät ensin.

Jos olet lisännyt esiinnostettavaan tuotteeseen muita elementtejä, se voidaan ehkä näyttää Google Playn muilla alustoilla, esimerkiksi Sovellukset- tai Pelit-välilehdillä.

Jos haluat nähdä nykyiset ja aiemmat esiinnostettavat tuotteet, valitse Kaupassa näkyminen > Mainossisältö > Esiinnostettavat tuotteet. Kukin rivi edustaa esiinnostettavaa tuotetta, ja tiedot on jaettu kahteen taulukkoon:

• Esiinnostettavat tuotteet luonnos- tai lähetetty-tilassa
  • Vanhentuneet tai aiemmat esiinnostettavat tuotteet

Kukin rivikohta näyttää tärkeää tietoa esiinnostettavasta tuotteesta ja siihen liittyvistä elementeistä. Jos olet luonut tarjouksen tai lisäelementtejä, voit nähdä ne laajentamalla rivin, jolla tarjous tai lisäelementit näkyvät.

Esiinnostettavan tuotteen tulosten arviointi

Play Consolen myyntiarvioraportin avulla voit arvioida esiinnostettavan tuotteen tuloksia. Tämä raportti sisältää tietoa esiinnostettavan tuotteen ostomääristä pienellä viiveellä.

Voit seurata esiinnostettavien tuotteiden ostomääriä seuraavasti:

• Lisää nimi ‐sarakkeeseen on merkitty esiinnostettavat tuotteet tuotetapahtuman tunnuksen mukaan. Sen avulla voit koota yhden tai useamman esiinnostettavan tuotteen tulot. Esiteltävän tuotetapahtuman tunnus on yksilöllinen tunniste, joka luodaan esiinnostettavan tuotteen luomisen yhteydessä.
  • Tarjoustunnus-sarakkeen avulla voit tunnistaa esiinnostettavat tuotteet, joihin liittyy tarjouksia, käyttämällä esiinnostettavan tuotteen luomisen yhteydessä lisättyä tarjoustekstiä.