Esiinnostettavien tuotteiden luominen

Kehittäjät voivat tuoda sovelluksen sisäisiä tuotteitaan esiin Google Play Kaupassa "esiinnostettavien tuotteiden" avulla. Esiinnostettavat tuotteet voivat näkyä sovelluksen tietosivulla, hakutuloksissa ja selausalustoilla, kuten App Hubissa ja Game Hubissa.

Näin voit luoda esiinnostettavan tuotteen:

1. Avaa Esiinnostettavat tuotteet ‑sivu (Kasvu > Kaupassa näkyminen > Mainossisältö > Tapahtumat > Esiinnostettavat tuotteet).
  2. Valitse Lisää esiinnostettava tuote.
  3. Valitse avattavasta "Sovelluksen sisäinen ostos" ‑valikosta tuote, jota haluat esitellä.
  4. Lisää esiinnostettavan tuotteen nimi sisäiseen viitteeseen.
  5. Lisää kohdistusehtoja sille, missä ja milloin haluat esiinnostettavan tuotteesi näkyvän käyttäjille.
  6. (Valinnainen) Lisää tarjous valitsemalla Lisää tarjous. Jos haluat lisätä tarjouksen, ota seuraavat seikat huomioon:
    • Lisää tarjoustunnus sisäiseen käyttöön.
    • Käytä alennusta.
    • Luo käyttäjäkohtainen ostoraja. Huomaa, että tämä rajoittaa joitakin ostorajoja, jotka on asetettu sovelluksen sisäisille ostoksille Hallinnoidut tuotteet ‑kohdassa.
    • Lisää kohdistusehtoja sille, missä ja milloin haluat tarjouksen näkyvän käyttäjille.
  7. (Valinnainen) Laajenna tavoittavuutta Playssa korkealaatuisilla elementeillä. Näitä ovat esimerkiksi iskulause, kuvaus, ensisijainen kuva, neliön muotoinen kuva ja video.
    Huom. Iskulause ja kuvaus on lisättävä kullekin valitulle kielelle. Jos et lisää lokalisoituja kuvia, käytämme oletuskielen mukaisia kuvia.
  8. Valitse Lähetä.

Esiinnostettavat tuotteet voivat olla erinomainen tapa lisätä sovelluksen sisäistä myyntiä. Korostamalla sovelluksen sisäisiä ostoksia Play Kaupassa voit parantaa niiden näkyvyyttä ja kannustaa käyttäjiä tekemään sovelluksen sisäisiä ostoksia.

Tässä on muutamia vinkkejä tehokkaiden esiinnostettavien tuotteiden luomiseen:

• Valitse sovelluksen sisäisiä ostoksia, jotka ovat suosittuja sovelluksessasi ja joista käyttäjät todennäköisesti ovat kiinnostuneita.
  • Anna esiinnostettaville tuotteille selkeät ja ytimekkäät nimet ja kuvaukset.
  • Valitse esiinnostettaville tuotteille kilpailukykyinen hinta.
  • Harkitse ostoksiin kannustamista luomalla tarjouksia (kuten alennuksia) tai luomalla rajoitetun ajan tai määrän tuotteita rajoitetusti (esimerkiksi aloituspaketti).
  • Mainosta esiinnostettavia tuotteita Playssa lisäämällä laadukkaita elementtejä.
  • Ilmoita käyttäjille, että he ovat saaneet tuotteen, kun he palaavat sovellukseen.