Je evenementen bekijken

Opmerking: De functies die op deze pagina worden beschreven, zijn momenteel alleen beschikbaar voor bepaalde Play-partners.

Op de pagina voor promotiecontent vind je verschillende tabellen met een overzicht van al je evenementen. Zo kun je snel de evenementstatussen en belangrijke informatie bekijken, zoals landen, start-/einddatum en prioriteitsniveau:
  • Evenementen met promotiecontent: Bevat conceptevenementen en gepubliceerde evenementen.
  • Tabel Afgekeurde evenementen: Bevat evenementen die zijn beoordeeld en afgewezen.
    • Als je evenement wordt afgewezen, krijg je een afwijzingsbericht en een reden voor de afwijzing in de Play Console.
  • Eerdere evenementen: Bevat verlopen of geannuleerde evenementen.