Omien tapahtumien näkeminen

Huom. Tällä sivulla kuvatut ominaisuudet ovat tällä hetkellä vain tiettyjen Playn yhteistyökumppaneiden käytettävissä.

Mainossisältö-sivun taulukoissa on yleiskatsaus kaikista tapahtumistasi, jotta näet nopeasti niiden tilat ja tärkeimmät tiedot, esimerkiksi maat, alkamis- ja päättymispäivät sekä prioriteettitason:
  • Mainossisältötapahtumat: Sisältää luonnokset ja julkaistut tapahtumat
  • Taulukko hylätyistä tapahtumista: Sisältää tarkistetut ja hylätyt tapahtumat
    • Jos tapahtumasi hylätään, saat Play Consolessa hylkäysilmoituksen, jossa mainitaan myös sen syy.
  • Aiemmat tapahtumat: Sisältää vanhentuneet tai perutut tapahtumat