Miten mainossisältö toimii

Huom. Mainossisältö on saatavilla sovelluksille, jotka täyttävät premium-tason kasvutyökalujen kelpoisuusehdot.

Mainossisältö koostuu Google Playssa itsestään näkyvästä myynninedistämisyksiköstä. Niissä on uutta ja ajantasaista sisältöä, esimerkiksi erikoistarjouksia, rajoitetun ajan tapahtumia ja tärkeitä ominaisuus- ja sisältöpäivityksiä. Saatavilla on erilaista mainossisältöä, josta on hyötyä näissä:

• Tavoita käyttäjiä sovelluksen ulkopuolella.
  • Kannusta käyttäjiä avaamaan sovellus tai asentamaan se uudelleen.
  • Kannusta käyttäjiä hyödyntämään tarjouksia, esim. alennushintaisia tuotteita, koko kaupan kattavia alennusmyyntejä tai uudelle käyttäjälle myönnettäviä erikoisetuja.
  • Yritä saada uusien käyttäjiä kiinnostumaan sisältösi lataamisesta.

Mainossisältö näkyy Google Play Kaupassa, esimerkiksi Sovellukset‑ tai Pelit‐välilehdellä, Pelit-välilehden Tapahtumat-kohdassa, hakutuloksissa ja sovelluksen tietosivulla. Lisäksi tarjoukset näkyvät tietyillä alueilla erityisellä Tarjoukset-välilehdellä. Useimmat alustat ovat saatavilla koko maailmassa, paitsi Tapahtumat-välilehti, joka on saatavilla vain peleille Australiassa, Brasiliassa, Hongkongissa, Indonesiassa, Intiassa, Italiassa, Japanissa, Kanadassa, Koreassa, Meksikossa, Ranskassa, Saksassa, Taiwanissa, Turkissa, Venäjällä, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa.

Mainossisältötyypit

Lue alla oleva teksti ennen mainossisältökortin luomista ja valitse oikea sisältötyyppi. Oikean mainossisältötyypin valitseminen on osa sisältösääntöjämme. Virheellisesti luokitellun mainossisältösisällön tavoittavuus ja vaikutus ovat rajallisia.

• Tarjoukset: Näitä ovat käyttäjien saamat alennukset, lisäarvot, maksuttomat tuotteet (palkinnot) tai tilauskokeilut, jotka saattavat kiinnostaa käyttäjiä. Nämä voivat olla Google Playn laskutusjärjestelmän kautta hallinnoitavia digitaalisia tuotteita, omien järjestelmiesi kautta hallinnoitavia täysin maksuttomia digitaalisia tuotteita tai fyysisiä tuotteita ja palveluita. Lue lisää tarjousten kelpoisuusvaatimuksista. Esimerkkejä:
    • Alennukset: Alennuksia voi käyttää yksittäisiin tuotteisiin, luokkiin tai koko kauppaan. Voit tarjota prosentuaalisen tai kiinteähintaisen alennuksen. Voit esimerkiksi tarjota 20 % alennuksen ensimmäisestä tilauksesta tai 5 $ alennuksen kaikista kengistä.
    • Lisäarvot: Lisäarvot tuovat lisää arvoa inkrementaalisesti tai ovat paketteja. Voit esimerkiksi tarjota 50 jalokiveä 20:n hinnalla, 5 elämää jokaisen oston mukana tai 20 $:n arvoista aloituspakettia hintaan 4,99 $.
    • Maksuttomat tuotteet tai palkinnot: Voit tarjota maksuttomia tuotteita, esimerkiksi asua rajoitetun ajan viikonloppuna pelaamisen ajaksi. Se on hyvä tapa saada ihmiset kokeilemaan tuotetta tai palvelua ennen kuin he sitoutuvat maksamaan siitä.
    • Tilauskokeilut: Tilauskokeilut ovat loistava tapa saada ihmiset rekisteröimään tilauspalvelu. Voit tarjota maksuttoman kokeilujakson tai alennetun tutustumishinnan. Voit esimerkiksi tarjota maksuttoman 7 päivän tilauskokeilun tai 50 %:n alennuksen ensimmäisen kuukauden tilauksesta.

• Aikarajoitetut tapahtumat: Sovelluksessa tai pelissä rajoitetun ajan tarjolla olevat tapahtumat, jotka eivät ole tarjouksia, esim. reaaliaikaiset tapahtumat, kilpailut ja erikoistapahtumat. Rajoitetun ajan tapahtumat ovat seuraavanlaisia:
    • Reaaliaikainen: Nämä tapahtumat ovat reaaliaikaisia, ja kaikki käyttäjät voivat kokea ne samanaikaisesti. Voit esimerkiksi järjestää livestriimauksen urheilutapahtumasta tai palkitsemistilaisuudesta.
    • Kilpailut tai haasteet: Näiden tapahtumien avulla käyttäjät voivat kilpailla palkinnoista ja sijoituksesta tai saavuttaa tietyn tavoitteen. Voit esimerkiksi järjestää kilpailun parhaasta käyttäjien luomasta sisällöstä tai turnauksen, jolla selvitetään pelin paras pelaaja.
    • Erityinen: Nämä tapahtumat eivät sovi muihin kategorioihin. Voit esimerkiksi järjestää crossover-tapahtuman toisen pelin tai sovelluksen kanssa tai julkaista aikarajoitteisen tuotteen tai ominaisuuden.

• Tärkeät päivitykset: Nämä päivitykset sisältävät merkittäviä uusia ominaisuuksia tai sisältöä. Esimerkiksi pelin tärkeä päivitys voi lisätä uuden pelitilan tai uuden tason.
    • Uudet ominaisuudet ja ilmoitukset: Nämä päivitykset sisältävät uusia ominaisuuksia ja toimintoja sekä tärkeitä ilmoituksia. Esimerkiksi sosiaalisen median sovelluksen päivitys voi lisätä uuden tavan jakaa sisältöä tai ilmoittaa uudesta kumppanuudesta.
    • Uusi sisältö: Nämä päivitykset sisältävät uutta sisältöä, joka on joko luotu äskettäin tai tullut juuri saataville sovellukseen. Striimaussovelluksen päivitys voi esimerkiksi lisätä uusia elokuvia tai TV-ohjelmia tai pelisovellus voi lisätä uusia tasoja, hahmoja tai taistelupasseja.
    • Ennakkorekisteröitymisilmoitukset: Nämä päivitykset lähetetään käyttäjille, jotka ovat rekisteröityneet peliin ennakkoon. Ne kertovat käyttäjille uudesta sisällöstä, pikasovellusdemoista, saavutuspalkintojen kertymisestä tai globaaleista julkaisuista.