Google Play neemt telefonisch contact op met ontwikkelaars

Vanaf juni 2022 neemt Google Play contact op met bepaalde ontwikkelaars via het telefoonnummer dat ze in de Play Console hebben opgegeven om vragen over hun app te stellen.

Over deze wijziging

Deze wijziging is bedoeld om de veiligheid van Google Play-gebruikers te waarborgen. Als er contact met je wordt opgenomen, moet je het volgende weten:

• Voordat er telefonisch contact met je wordt opgenomen, krijg je een e-mail waarin staat dat je wordt gebeld door Google Play.
  • Als je een update in behandeling hebt wanneer je deze e-mail krijgt, kan de beoordeling ervan worden vertraagd tot na het telefoongesprek.
  • Er zijn mogelijk vervolggesprekken nodig.