Utviklere blir oppringt av Google Play

Fra og med juni 2022 kontakter Google Play utvalgte utviklere via telefonnummeret de har oppgitt i Play-konsollen, for å stille spørsmål om appene deres.

Om denne endringen

Formålet med denne endringen er å ivareta sikkerheten til Google Play-brukere. Her er det du trenger å vite hvis du blir kontaktet:

• Før du blir kontaktet via telefon, får du en e-post om at du blir oppringt av Google Play.
  • Hvis du har en ventende appoppdatering når du mottar denne e-posten, kan gjennomgangen av appen bli forsinket til samtalen er gjennomført.
  • Det kan være nødvendig med oppfølgingssamtaler.