Delta i utviklerprogrammet for Google Play Spill på datamaskin

Vi kunngjorde nylig i bloggen vår for Google-utviklere at brukerne våre kan spille favorittspillene sine fra Google Play på flere enheter fra og med 2022. Spillerne kan sømløst bytte mellom telefon, nettbrett, Chromebook og snart Windows-datamaskiner. Med dette Google-bygde produktet utvides Google Play Spill til flere bærbare og stasjonære datamaskiner, slik at spillere kan spille Android-spill på enda flere plattformer.

Delta i programmet

Det er for øyeblikket kun et begrenset antall partnere som kan delta i utviklerprogrammet for Google Play Spill på datamaskin. Vi deler informasjon om utvidelsen av programmet senere i år. I mellomtiden kan du gjøre følgende:

• Hvis spillet ditt ikke kan spilles på Chromebook, kan du følge denne startveiledningen for å klargjøre spillet.
  • Registrer deg for det kvartalsvise nyhetsbrevet til Spill for å holde deg oppdatert, hvis du ikke har gjort det allerede.
  • Gi oss beskjed hvis du er interessert i å bli med i utviklerprogrammet for Google Play Spill på datamaskin når det utvides.