Krav for Play-konsollen

Google Play ønsker å gi brukerne en trygg og god appopplevelse og alle utviklerne våre en mulighet til å lykkes. Vi jobber for at prosessen med å gjøre appene tilgjengelige for brukerne skal være så effektiv som mulig.

Slik kan du unngå vanlige brudd: Følg trinnene når du sender inn informasjon via Play-konsollen og eventuelle profiler som er knyttet til utviklerkontoen din i Play-konsollen.

Før du sender inn appen, må du

• oppgi nøyaktig informasjon om utviklerkontoen din, inkludert følgende:
    • juridisk navn og adresse
    • D-U-N-S-nummer (hvis du registrerer deg som en organisasjon)
    • e-postadresse og telefonnummer
    • utviklerens e-postadresse og telefonnummer – som vises på Google Play der det er aktuelt
    • betalingsmåter (der det er aktuelt)
    • Google-betalingprofilen som er knyttet til utviklerkontoen
  • Hvis du skal registreres som en organisasjon, må du sikre at informasjonen om utviklerkontoen din er oppdatert og i samsvar med informasjonen som er lagret i Dun & Bradstreet-profilen din.
  • Oppgi all appinformasjonen og alle metadataene nøyaktig.
  • Last opp personvernreglene for appen, og fyll ut kravene i datasikkerhetsdelen.
  • Oppgi en aktiv demokonto, påloggingsinformasjon og alle andre ressurser som er nødvendige for at Google Play kan gå gjennom appen (spesifikt påloggingslegitimasjon, QR-kode osv.).

Du bør som alltid sørge for at appen din har en stabil, engasjerende og responsiv brukeropplevelse. Dobbeltsjekk at alt i appen, deriblant annonsenettverk, statistikktjenester og SDK-er fra tredjeparter, overholder programretningslinjene for Google Play-utviklere. Hvis appens målgruppe omfatter barn, må du overholde familieretningslinjene våre.

Husk at det er du som har ansvaret for å gå gjennom distribusjonsavtalen for utviklere og alle programretningslinjer for utviklere for å sikre at appen din overholder dem.