Tekniske specifikationer for højttalerdock

Se de tekniske specifikationer for højttalerdocken. Hvis du vil købe en Pixel Tablet med medfølgende højttalerdock eller en højttalerdock for sig selv, kan du gå til Google Store.

Bemærk! Nogle funktioner er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog.

Kategori

Detaljer
Mål og vægt1
  • 402 g
  • 6,7 bredde x 3,7 højde x 2,8 dybde (tommer)
  • 169 bredde x 94,2 højde x 70,3 dybde (mm)
Farver
  • Porcelain
  • Hazel
Højttalerdock

Vigtigt! Du skal have en højttalerdock for at kunne sætte din Pixel Tablet i dockingstation eller bruge Hub-tilstand. Du kan købe Pixel Tablet med eller uden en dockingstation eller købe en dockingstation separat.

• Magnetisk brugerflade på højttalerdock med pogo-pin-forbindelse
  • Opladningshastighed på maks. 15 W2
  • Højttaler på 43,5 mm med fuldt frekvensområde
Garanti
  • 1 år (USA, Canada, Japan)
  • 2 år (Storbritannien, EU, Australien)

Noter

1 Mål og vægt varierer afhængigt af konfigurations- og produktionsprocessen.

2 Opladningshastigheder varierer afhængigt af brug, omgivelser og andre faktorer.