Del en fejlrapport for din Pixel Tablet

Du kan fortælle os om et problem med din Pixel Tablet, så vores eksperter kan forsøge at løse det på alle Pixel Tablets. Vi kan ikke garantere, at vi svarer dig eller løser dit specifikke problem, men din fejlrapport kan hjælpe andre, der bruger en Pixel Tablet.

Tip! De oplysninger, du deler, er mest nyttige, hvis du indsender din fejlrapport lige efter, at problemet opstår.

Få en mailadresse til vores support, så du kan sende en fejlrapport

Du kan dele en fejlrapport med os ved at besvare mailen fra den supportrepræsentant, du har talt med. Hvis du ikke har talt med vores supportteam endnu, kan du kontakte os. Se, hvordan du kan kontakte os.

Vigtigt! Support er kun tilgængelig i de lande, hvor vi sælger Pixel Tablets.

Del en fejlrapport

Trin 1: Opret en fejlrapport

1. På din Pixel Tablet skal du aktivere USB-fejlretning og Genvej til fejlrapportering:
    1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
    2. Tryk på Om din tablet.
    3. Tryk 7 gange på Buildnummer nederst på skærmen. Meddelelsen "Nu er du udvikler" vises.
    4. I menuen Indstillinger skal du trykke på System og derefter Indstillinger for udviklere.
    5. Rul ned til "Fejlfinding" og derefter aktivér USB-fejlretning og derefter tryk på OK.
    6. Aktivér Genvej til fejlrapportering.
  2. Genskab problemet eller fejlmeddelelsen på din tablet.
  3. Straks efter at problemet opstår, eller du får en fejlmeddelelse, skal du stryge nedad fra toppen af skærmenog derefter tryk på afbryderknappen Afbryderknap og derefter Fejlrapport.

Trin 2: Gem fejlrapporten

1. Når din rapport er klar til at blive delt, får du en notifikation på din Pixel Tablet.
  2. Tryk på notifikationen og derefter OK og derefter Drev Drev og derefter Gem.

Trin 3: Send fejlrapporten til os

1. Åbn mailen fra kundeservicerepræsentanten i Gmail, og tryk på Svar.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Vedhæftet fil Vedhæft og derefter Mit drev.
  3. Find og vælg filen med fejlrapporten, du har gemt.
  4. Tryk på Vælg og derefter Send Send.
  5. I Drev-dialogboksen, der vises, skal du trykke på Flere valgmuligheder og derefter Alle med linket og derefter Send.
  6. Åbn Drev-appen Drev, og find den fil med fejlrapporten, du har sendt. Hvis du vil aktivere linkdeling for filen, skal du trykke på Mere Mere og derefter Administrer adgang.
  7. Under "Generel adgang" skal du trykke på Skift og derefter Begrænset og derefter Alle med linket.

Tip! Hvis du ikke aktiverer linkdeling, låses filen, og den kan ikke læses.

Når du har bekræftet, at vi har modtaget rapporten, kan du deaktivere linkdeling:

1. Gå til Administrer adgang.
  2. Under "Generel adgang" skal du trykke på Skift og derefter Alle med linket og derefter Begrænset.

Trin 4: Deaktiver udviklertilstand på din Pixel Tablet

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på System og derefter Indstillinger for udviklere.
  3. Deaktiver Indstillinger for udviklere øverst på skærmen.