Send Google tilbakemelding om Pixel Tablet og ladedokken med høyttaler

Du kan sende tilbakemelding til Google om Pixel Tablet eller ladedokken med høyttaler fra nettbrettets Innstillinger-app Innstillinger-app. Denne informasjonen bidrar til å forbedre Googles produkter og tjenester for alle.

Send tilbakemelding om Pixel Tablet

Før du kan sende tilbakemelding om Pixel Tablet, må du gi nettbrettet tillatelse til å samle inn bruks- og diagnostikkinformasjon:

1. På nettbrettet åpner du Innstillinger-appen Innstillinger-app.
  2. Trykk på Sikkerhet og personvern og så Flere personverninnstillinger og så Bruk og diagnostikk.
  3. Slå på Bruk og diagnostikk.

Slik sender du inn tilbakemelding om nettbrettet ditt til Google:

1. På nettbrettet åpner du Innstillinger-appen Innstillinger-app.
  2. Trykk på Om nettbrettet og så Send tilbakemelding om denne enheten.
  3. Hvis du blir bedt om det, velger du om du vil gi Google Play-tjenester tilgang til alle enhetsloggene for nettbrettet.
  4. Trykk på skjermtastaturet for å skrive inn tilbakemeldingen.
  5. Valgfritt: For å inkludere systemlogger, merk av i boksen ved siden av «Systemlogger». Disse loggene er til hjelp for Google når du rapporterer om tekniske problemer.
  6. Trykk på Send Send. Meldingen, systeminformasjonen og e-postadressen din (hvis du er logget på) sendes til Google.

Send inn en tilbakemeldingsrapport for ladedokken med høyttaler

Før du kan sende inn en tilbakemeldingsrapport for ladedokken din til Google, må du slå på bruksdata og krasjrapportering:

1. Plasser Pixel Tablet i ladedokken med høyttaler.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Trykk på Favoritter eller Enheter .
  4. ​Trykk og hold på feltet for dokken og så trykk på Innstillinger .
    • Hvis dokken vises som «Uten nett»:
      1. Åpne Hurtiginnstillinger og så slå på Mikrofontilgang og så prøv på nytt.
      2. Koble eventuelle enheter fra nettbrettets USB-C-port, og prøv på nytt.
  5. Slå på Send bruksdata og krasjrapporter til Google.
  6. På nettbrettet åpner du Innstillinger-appen Innstillinger-app.
  7. Trykk på Hub-modus og så Innstillinger for dokk og så slå på Innsamling av beregninger.
    • Merk: Hvis du ikke ser dette alternativet, kan du hoppe over dette trinnet.

Slik samler du inn og sender tilbakemelding om ladedokken med høyttaler:

1. Plasser Pixel Tablet i ladedokken med høyttaler.
  2. På nettbrettet åpner du Innstillinger-appen Innstillinger-app.
  3. Trykk på Hub-modus og så Innstillinger for dokk og så Trykk for å sette sammen og sende inn en tilbakemeldingsrapport om dokken.
  4. Følg trinnene øverst i denne artikkelen for å sende tilbakemelding om Pixel Tablet.