Find, åbn og luk apps på din Pixel Tablet

Du kan finde udvalgte apps på startskærmene på din Pixel Tablet, og du kan se alle dine apps under Alle apps. Du kan åbne, lukke og skifte mellem apps.

Vigtigt! Nogle af disse trin fungerer kun i Android 14 og nyere. Se, hvordan du opdaterer din Android-version.

Find og åbn apps

Find og åbn apps via startskærmen

1. Stryg opad fra midten til toppen af skærmen.
  2. Rul eller søg for at finde en app.
  3. Tryk på den app, du vil åbne.

Tip! Hvis du bruger en Google-konto til dit arbejde eller din skole, kan du se dine apps på en fane af typen "Arbejde".

Find og åbn apps, uanset hvor du er

1. Du kan åbne Oversigt ved at stryge opad fra bunden af skærmen, holde fingeren nede og derefter slippe.
    • Navigation med tre knapper: Tryk på Seneste apps .
  2. Rul for at finde en åben app, eller vælg en fra proceslinjen.
  3. Tryk på den app, du vil åbne.

Bemærk! Det er kun apps, som allerede er åbne, der vises i Oversigt.

Tip! Du kan også føje en genvej til din startskærm for at få hurtigere adgang til indhold i apps. Se, hvordan du tilføjer en genvej.

Vælg et billedformat til dine apps

Nogle apps er ikke designet til at passe til din enheds skærm. Du kan ændre din apps billedformat for at få den til at passe bedre til din skærm. Du kan kun ændre billedformatet for én app ad gangen.

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed..
  2. Tryk på Apps og derefter Billedformat (eksperimentelt).
  3. Tryk på Foreslåede apps og derefter Alle apps for at se alle apps på din enhed.
  4. Tryk på den app, hvis billedformat du vil ændre.
  5. Vælg et billedformat:
    • Standardindstilling for appen: Åbn appen i dens standardstørrelse.
    • Fuld skærm: Stræk appen, så den fylder hele din skærm.
    • Halv skærm: Appen fylder kun halvdelen af skærmen.
    • 16:9: Skift appens billedformat til 16:9.
Tip! Appen genstarter, når du ændrer dens billedformat, så sørg for at gemme eventuelle ændringer først. Visse apps er muligvis ikke optimeret til bestemte billedformater.

Skift mellem apps

Skift mellem åbne apps i Oversigt

1. Stryg opad fra bunden af skærmen, hold fingeren nede, og giv derefter slip.

• Navigation med tre knapper: Tryk på Seneste apps .
  2. Rul for at finde en åben app, eller vælg en fra proceslinjen.

3. Tryk på den app, du vil åbne.

Skift mellem apps på din proceslinje

1. Når en app er åben, skal du stryge langsomt opad fra bunden af skærmen for at åbne proceslinjen.

2. Vælg en app på proceslinjen, eller tryk på Alle apps Alle apps for at gennemse alle dine apps.

Tip! Du kan fastgøre apps til proceslinjen, når du redigerer din startskærm. Hvis du ikke fastgør nogen apps, vises der foreslåede apps på proceslinjen.

Luk apps

Vigtigt! Nogle apps, f.eks. Google Play-tjenester eller systemapps, kan ikke stoppes. Få flere oplysninger om Google Play-tjenester.

• Luk én app: Stryg opad fra bunden af skærmen, hold fingeren nede, og giv derefter slip. Stryg opad på appen.

• Luk alle apps: Stryg opad fra bunden af skærmen, hold fingeren nede, og giv derefter slip. Stryg helt ud til venstre, og tryk på Ryd alle.

• Find din startskærm: Stryg opad fra bunden af skærmen.

• Navigation med tre knapper: Tryk på Hjem Hjem.

• Stop med at bruge apps i baggrunden:

• Åbn kvikmenuen ved at stryge nedad fra toppen af skærmen.

• Tryk på # aktive apps for at se antallet af aktive apps, der kører i baggrunden.

• Du lukker alle aktive apps ved at trykke på Stop.

Tip! Selvom du ikke lukker dine apps manuelt, løber du ikke tør for hukommelse eller batteri. Det styrer Android automatisk.

Hent nye apps

Du kan hente flere apps i appen Play Butik Google Play. Se, hvordan du downloader apps.