Brug og tilpas kvikmenuen på Pixel Tablet

Kvikmenuen giver dig hurtig adgang til og kontrol over de indstillinger, du bruger mest.

Bemærk! Nogle funktioner er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog.

Åbn Hurtige indstillinger

1. Stryg nedad fra toppen af skærmen på din tablet.
  2. Stryg til højre på indstillingerne for at finde alle elementer i kvikmenuen.

Slå kvikmenuen til eller fra

• Tryk på en indstilling for at slå den til eller fra. Nedtonede indstillinger er deaktiveret.
  • Hold fingeren nede på en indstilling for at få flere valgmuligheder.

Nyttige elementer i kvikmenuen

• Lysstyrkeskyder: Øverst på skærmen skal du trække lysstyrkeskyderen til venstre eller højre for at gøre skærmen mørkere eller lysere.
  • Mikrofonadgang: Tryk for at tillade eller blokere mikrofonadgang.
  • Kameraadgang: Tryk for at tillade eller blokere kameraadgang.
  • Hjem: Tryk for at åbne panelet Hjem, så du kan styre kompatible smartenheder i hjemmet.
  • Pauseskærm: Tryk for at aktivere den pauseskærm, du har valgt.

Tilpas kvikmenuen

Du kan tilpasse kvikmenuen til at vise eller skjule bestemte indstillinger:

1. Stryg nedad fra toppen af skærmen.
  2. Tryk på Rediger Rediger.
  3. Rul op og ned for at finde de indstillinger, du vil tilføje eller fjerne.
  4. Tilføj eller fjern hver indstilling.
    • Hvis du vil tilføje en indstilling, skal du trække den til den øverste rude.
    • Du kan fjerne en indstilling ved at trække den til den nederste rude.
  5. Tryk på Tilbage Tilbage.