Kontakt os for at få yderligere hjælp til din Pixel Tablet

Du kan få hjælp til din Pixel Tablet-support på flere måder:

• Hvis du har brug for hjælp med det samme, kan du gå til Hjælp til Pixel Tablet på din tablet eller i en webbrowser for at få svar på typiske spørgsmål.
  • Gå til Google Pixel Tablet-fællesskabet, eller stil dit spørgsmål på vores Twitter-konto @MadeByGoogle.
  • Hvis der opstår et presserende problem, kan du kontakte os direkte, så forsøger vi at vende tilbage hurtigst muligt.

Tal med os

På din Pixel Tablet

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed..
  2. Tryk på Support og tips og derefter Kontakt os.
  3. Angiv oplysninger om dit problem og derefter tryk på Næste og derefter følg vejledningen på skærmen.
  4. Tryk på Næste trin og derefter Chat eller Bliv ringet op.

På en telefon, tablet eller computer

1. Gå til Hjælp til Pixel Tablet i en webbrowser.
  2. Rul ned til bunden af siden og derefter vælg Kontakt os.
  3. Angiv oplysninger om dit problem og derefter tryk på Næste og derefter følg vejledningen på skærmen.
  4. Vælg Næste trin og derefter Chat eller Bliv ringet op.

Spørg eksperter i Pixel Tablet-fællesskabet

Stil spørgsmål, del tips, og diskuter enhedsfunktioner med andre brugere af Pixel Tablet i fællesskabet for Google Pixel Tablet.

Få hjælp på Twitter

Send et tweet om din Pixel Tablet til @MadeByGoogle.

Læs mere om din Pixel Tablet

Søg efter en indstilling på din Pixel Tablet

Hvis du ikke kan finde en indstilling, kan du søge efter den:

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed..
  2. Tryk på Søg Søg og derefter angiv den indstilling, du vil finde og derefter tryk på en indstilling.

Søg i hjælpeartikler efter emne eller søgeord

Sådan læser du mere om, hvad du kan gøre med din tablet, og hvordan du finder og løser problemer:

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed..
  2. Tryk på Support og tips og derefter Vælg, hvordan du vil have dine oplysninger.
    • Læs en foreslået artikel ved at trykke på den.
    • Tryk på Søg i Hjælp for at søge efter et emne.

Hvor længe kan jeg få support til min Pixel Tablet?

Du kan få telefon- eller onlinesupport til Pixel Tablet i mindst lige så lang tid, som telefonerne modtager sikkerhedsopdateringer. Se, hvornår du kan få opdateringer på din Pixel Tablet