Administrer indstillinger for Hub-tilstand på din Pixel Tablet

Hvis du har en Højttalerdock, kan du fastgøre din Pixel Tablet til den for at aktivere Hub-tilstand. Du kan tilpasse Hub-tilstandens indstillinger for pauseskærmen, Google Assistent, de typer notifikationer, du får på din låseskærm, m.m.

Sådan vælger du dine indstillinger for Hub-tilstand:

• Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed. og derefter Tryk på Hub-tilstand.
  • Tryk på den indstilling, du vil ændre.

Bemærk! Nogle funktioner er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog.

• Hvis du vil docke din Pixel Tablet og bruge Hub-tilstand, skal du have en Højttalerdock.
  • Du skal muligvis låse tabletten op, før du kan bruge stemmekommandoer med Google Assistent til at afspille nyheder, radio, podcasts eller andre medier fra visse apps og tjenester.

Sådan ændrer du indstillingerne for Hub-tilstand

Tryk på en indstilling i menuen for Hub-tilstand for at ændre den.

Overblik

Få vigtige oplysninger og genveje med Overblik på din låse- og startskærm. Du kan f.eks. få lokale vejrunderretninger og timere. Sådan åbner du indstillingerne for Overblik:

Aktivér eller deaktiver Overblik:

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed..
  2. Tryk på Hub-tilstand og derefter Overblik.
  3. Tryk på Overblik og derefter Aktivér eller Deaktiver.

Tilpas dine indstillinger for hjemmet:

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed..
  2. Tryk på Hub-tilstand og derefter Overblik.
  3. Ud for "Overblik" skal du trykke på Indstillinger Indstillinger.
  4. Tryk på den indstilling, du vil ændre:
    • Følsomt indhold på låseskærmen: Vælg, om følsomt indhold skal vises, når din enhed er låst.
    • Foretag personlig tilpasning ved hjælp af appdata: Giver apps mulighed for at sende oplysninger til Overblik.
    • Flere funktioner: Du kan slå flere funktioner til eller fra, f.eks. om du vil have notifikationer om dørklokkeaktivering eller pakkelevering, timernotifikationer, status for enheder i hjemmet på din låseskærm m.m.

Tilpas din låseskærm

Rediger, hvilket indhold der vises på din låseskærm, når tabletten er i Hub-tilstand:

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed..
  2. Tryk på Skærm og derefter Låseskærm.
  3. Vælg en indstilling:
    • Privatliv: Vælg, hvilke underretninger der skal vises på låseskærmen.
    • Tilføj brugere via låseskærm: Tilføj flere brugerprofiler direkte via låseskærmen.
    • Tilføj tekst på låseskærm: Føj en linje med tekst til din låseskærm.
    • Vis enhedsstyring: Vis styringselementer til eksterne enheder på låseskærmen. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger panelet Hjem.
    • Brug enhedsstyring: Styr eksterne enheder uden at låse din telefon eller tablet op, hvis dette er tilladt i enhedsstyringsappen.
    • Dynamisk ur: Vælg, om der skal vises et ur med én eller to linjer på låseskærmen.
    • Find sangen: Identificer hurtigt sange, der afspilles i nærheden af din tablet.
    • Tryk for at tjekke din tablet: Se bestemte oplysninger, når du trykker på skærmen.
    • Løft for at tjekke din tablet: Se notifikationer, når du løfter tabletten fra docken.
    • Start skærmen via notifikationer: Skærmen på din tablet aktiveres, når du får nye notifikationer.
    • Når arbejdsprofilen er låst: Hvis du har en administreret enhed, kan du vise eller skjule følsomt arbejdsindhold.

Tilpas, hvem der kan bruge Google Assistent i Hub-tilstand

Når din tablet er låst og sat i opladerstationen, kan du lade Google Assistent svare alle, også gæster og børn, når de siger "Hey Google". De kan stille spørgsmål til Google Assistent, afspille musik, styre smartenheder i hjemmet og meget mere.

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed..
  2. Tryk på Hub-tilstand og derefter Assistent og derefter Giv alle mulighed for at tale med Assistent i Hub-tilstand.
  3. Du kan deaktivere denne indstilling ved at trykke på den igen.

Vigtigt! Google Assistent reagerer muligvis på "Hey Google", selv når denne indstilling er deaktiveret. Hvis du aktiverer styring af Assistent via afbryderknappen, kan alle aktivere Assistent ved at holde afbryderknappen nede.

Få flere oplysninger om, hvordan du bruger Google Assistent i Hub-tilstand.

Stream film, musik m.m. i Hub-tilstand

Hvis du vil bruge Google Assistent til at streame film og musik i Hub-tilstand, skal du aktivere denne indstilling:

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed..
  2. Tryk på Hub-tilstand og derefter Assistent og derefter aktivér Brug Assistent til at afspille musik, film og meget mere, når din tablet er låst.
Tip! Hvis du vil afspille musik, når din tablet er i Hub-tilstand, kan du prøve at sige "Hey Google, spil noget musik".
Hvis du aktiverer denne indstilling og Tillad, at alle kan tale til Assistent i Hub-tilstand, kan alle sige "Hey Google", når tabletten er låst, for at afspille indhold fra medietjenester, som du har knyttet til din Pixel Tablet. Det er ikke alle medietjenester, der tillader medieafspilning i Hub-tilstand.

Del medier, og cast til eller fra din tablet

I Hub-tilstand kan du overføre og dele medier til en enhed, som du har konfigureret i Google Home-appen Hjem, eller caste medier til en anden enhed med indbygget Chromecast fra din Pixel Tablet. Pixel Tablet har også indbygget Chromecast, så du kan caste medier til din dockede tablets skærm fra en anden enhed.

Skift indstillinger for dockingstationen

Hvis du har en Højttalerdock, kan du tjekke dens status og versionsnummer og vælge, om du vil aktivere softwareopdateringer for dockingstationen:

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed..
  2. Tryk på Hub-tilstand og derefter Indstillinger for dockingstation.
  3. Markér eller tryk på en indstilling.

Skift skærmindstillinger for Hub-tilstand

Du kan aktivere automatisk lysstyrke og farvefunktioner, så det er nemmere at se indhold på skærmen, når tabletten er i Hub-tilstand, i forskellige lysforhold og på forskellige tidspunkter.

Aktivér automatisk lysstyrke

Automatisk lysstyrke ændrer automatisk skærmens lysstyrke baseret på det omgivende lys.

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed..
  2. Tryk på Skærm og derefter Aktivér Automatisk lysstyrke.

Aktivér Adaptiv farvetone

Adaptiv farvetone tilpasser dynamisk din skærm til varmere eller koldere toner baseret på det omgivende lys.

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed..
  2. Tryk på Skærm og derefter Aktivér Adaptiv farvetone.

Aktivér Nattelys

Nattelys ændrer farven på din skærm til orange, så dine øjne nemmere kan tilpasse sig mørket. Du kan også planlægge, hvornår Nattelys skal aktiveres.

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed..
  2. Tryk på Skærm og derefter Nattelys og derefter Aktivér Brug Nattelys.
  3. Tryk på Tidsplan for at planlægge, hvornår Nattelys skal aktiveres og deaktiveres.