Tekniske specifikationer for Google Pixel Tablet

Se de tekniske specifikationer for Google Pixel Tablet. Hvis du er interesseret i at købe en Pixel Tablet, kan du gå til Google Store.

Bemærk! Nogle funktioner er ikke tilgængelige i alle lande eller på alle sprog.

Kategori Oplysninger
Skærm
  • 10,95" skærm1
  • LCD
  • Opløsning: 2560 x 1600
  • Pixeltæthed på 276 pixels pr. tomme
  • Billedformat på 16:10
  • 500 nits lysstyrke (typisk)
  • Overflade, der beskytter mod snavs
  • Touchskærm
  • Understøtter USI 2.0-styluspenne
  • Fuld dybde på 24 bit med 16 millioner farver
Mål og vægt2

Pixel Tablet:

• 493 g (17,39 oz)
  • 10,2 bredde x 6,7 højde x 0,3 dybde (tommer)
  • 258 bredde x 169 højde x 8,1 dybde (mm)

Højttalerdock:

• 460 g (16,23 oz)
  • 5,2 bredde x 3,7 højde x 2,8 dybde (tommer)
  • 132 bredde x 94 højde x 70,3 dybde (mm)
Batteri og opladning
  • Pixel Tablet med højttalerdock: Opladning via højttalerdock (inkluderet) eller USB-C®-kabel og -oplader (sælges separat)
  • Pixel Tablet: USB-C®-kabel og -oplader (oplader sælges separat)
  • Op til 12 timers videostreaming3
  • Indbygget batteri med kapacitet på 27 watt-timer
Hukommelse og lagerplads
  • 8 GB LPDDR5-RAM
  • 128 GB og 256 GB UFS 3.1-lagerplads4
Processorer
  • Google Tensor G2
  • Titan M2-sikkerhedsmodul
Sikkerhed
  • E2E-sikkerhed designet af Google
  • Hardwaresikkerhed i flere lag
    • Tensor-sikkerhedskerne
    • Certificeret Titan M2-sikkerhedschip
    • Trusty (Trusted Execution Environment)
  • Sikkerhedsopdateringer i mindst 5 år5
  • Anti-phishing- og anti-malwarebeskyttelse
  • Automatiske sikkerhedskontroller og privatlivsindstillinger med Sikkerhedscenter
  • Kamera og mikrofon kan slås til/fra
  • Private Compute Core
  • Android System Intelligence
  • Android-backupkryptering
  • Få flere oplysninger på g.co/privacy og g.co/pixel/certifications.
Frontkamera
  • 8 megapixel (MP)
  • Pixelbredde på 1,12 μm
  • ƒ/2,0 blænde
  • Fast fokus
  • Synsfelt på 84°
  • 1/4" billedsensorstørrelse
Bagsidekamera
  • 8 megapixel (MP)
  • Pixelbredde på 1,12 μm
  • ƒ/2,0 blænde
  • Fast fokus
  • Synsfelt på 84°
  • 1/4" billedsensorstørrelse
Kamerafunktioner
  • Magisk viskelæder6
  • Skarpere billede
  • Lang eksponeringstid
  • Panorama
  • Manuel hvidbalance
  • Låst mappe
  • Mørkelinse
  • Bedre billede
  • Portrættilstand (kun frontkamera)
  • Portrætlys
  • Kendte ansigter
  • Live HDR+
  • Trinvis billedindstilling

Video og videoopkald

Frontkamera

• 1080p-videooptagelse i 30 FPS

Bagsidekamera

• 1080p-videooptagelse i 30 FPS

Apps til opkald

• Google Meet følger med
  • Zoom, WhatsApp og andre er tilgængelige i Google Play

Funktioner

• Videostabilisering
  • Live HDR+
  • ​​Automatisk timelapse
  • Taleforstærker
  • Videoformater: HEVC (H.265) og AVC (H.264)
Godkendelse
  • Fingeroplåsning med fingeraftrykssensor på afbryderknap
  • Mønster, pinkode, adgangskode
Sensorer
  • Lyssensor
  • Accelerometer
  • Gyroskop
  • Magnetometer
  • Hall-sensor
Knapper og porte
  • Afbryderknap
  • Lydstyrkeknapper
  • Port med USB® Type-C 3.2 (1. generation)
  • 4-bens tilbehørsstik til opladning, dataoverførsel og lydoutput
Medier og lyd
  • Lydsystem med fire højttalerpositioner
  • 3 mikrofoner til opkald, optagelser og Google Assistent
  • Støjdæmpning
Forbindelse og lokation
  • Wi-Fi 6 (802.11 a/b/g/n/ac/ax) med 2 x 2 MIMO, sideløbende dual-band (2,4 GHz, 5,0 GHz)
  • Bluetooth v5.2
  • Ultrabredbåndschip for præcis rækkevidde
  • Google Cast
Farver
  • Porcelain
  • Hazel
  • Rose (kun i USA)
Æskens indhold

Pixel Tablet og højttalerdock:

• Pixel Tablet
  • Højttalerdock
  • Strømadapter
  • Startguide
  • Folder om sikkerhed og garanti

Pixel Tablet (kun tablet):

• Pixel Tablet
  • USB-C-kabel
  • Startguide
Højttalerdock

Vigtigt! Du skal have en højttalerdock for at kunne sætte din Pixel Tablet i dockingstation eller bruge Hub-tilstand. Du kan købe Pixel Tablet med eller uden en dockingstation eller købe en dockingstation separat.

• Magnetisk brugerflade på højttalerdock med pogo-pin-forbindelse
  • Opladningshastighed på maks. 15 W7
  • Højttaler på 43,5 mm med fuldt frekvensområde
Sikkerheds- og OS-opdateringer Sikkerhedsopdateringer i 5 år8
Materialer
  • Fremstillet af over 30 % genanvendte materialer (baseret på produktets vægt), og aluminiummet i kabinettet er 100 % genanvendt.9
  • Nanokeramisk belægning
Garanti

Pixel Tablet/Pixel Tablet med højttalerdock:

• 1 år (USA, Canada, Japan)
  • 2 år (Storbritannien, EU, Australien)
Google Assistent Få stemmestyret hjælp. Sig "Hey Google" for at afspille musik og videoer, få svar, styre smartenheder i hjemmet, administrere opgaver og meget mere.
Operativsystem Android
Videoafspilning
  • Understøtter H.263, H.264 AVC, H.265 HEVC, MPEG-4, VP8, VP9, AV1
  • Understøtter HDR10-indhold
Lydafspilning Understøttede formater omfatter AAC, MP3, FLAC og LDAC

Noter

1 Skærmen har afrundede hjørner. Når der måles diagonalt som et rektangel, er skærmen 11 tommer. Det faktiske synlige område er mindre. Mål kan variere afhængigt af konfigurations- og fremstillingsprocessen.

2 Mål og vægt varierer afhængigt af konfigurations- og produktionsprocessen.

3 Der blev udført batteritest i Californien i begyndelsen af 2023 på testudgaver af hardware og software. Videoindhold blev streamet via Wi-Fi med YouTube-appen i en opløsning på 1080p med Pixel Tablet på standardindstillinger med undtagelse af, at lysstyrken var indstillet til 82 %, og automatisk lysstyrke og automatisk billedjustering var slået fra. Batteritiden afhænger af mange faktorer, og brug af visse funktioner reducerer batteritiden. Den faktiske batteritid kan være kortere.

4 Specifikationer for lagerplads henviser til kapaciteten før formatering. Den faktiske formaterede kapacitet vil være mindre.

5 Android-sikkerhedsopdateringer i mindst 5 år fra det tidspunkt hvor enheden første gang blev tilgængelig i Google Store i USA. Få flere oplysninger på g.co/pixeltablet/updates.

6 Kræver Google Fotos-appen. Magisk viskelæder fungerer muligvis ikke på alle billedelementer.

7 Opladningshastigheder varierer afhængigt af brug, omgivelser og andre faktorer.

8 Pixel-sikkerhedsopdateringer i mindst 5 år fra det tidspunkt, hvor enheden første gang blev tilgængelig i Google Store i USA. Opdateringer kan også omfatte funktionsopdateringer og andre softwareopdateringer. Få flere oplysninger på g.co/pixeltablet/updates.

9 Genanvendt aluminium udgør mindst 25 % af produktet (baseret på vægt).

USB-C® er et registreret varemærke, der tilhører USB Implementers Forum.

Bluetooth®-ordmærket og -logoer er registrerede varemærker, der tilhører Bluetooth SIG, Inc.