Brug opdelt skærm på din Pixel Tablet

Du kan bruge to apps på samme tid på din Pixel Tablet. I delt skærm kan du ændre størrelsen og placeringen af apps eller trække data mellem kompatible apps for at multitaske.

Sådan bruger du flere apps på din Pixel Tablet

Sådan bruger du to apps på samme tid på din Pixel Tablet

Brug delt skærm for at bruge to apps på samme tid på din tablets skærm:

Åbn tilstanden Opdelt skærm på proceslinjen

1. Hold et appikon nede på proceslinjen
  2. Tryk på Opdel Opdel.
  3. Tryk på en anden åben app eller en app på proceslinjen.

Åbn tilstanden Opdelt skærm fra en åben app

1. Stryg opad fra bunden af startskærmen.
  2. Løft fingeren, når din seneste app vises.
    • Vigtigt! Hvis du bruger navigation med tre knapper, skal du trykke på Oversigt Oversigt.
  3. Tryk på Opdel Opdel.
  4. Tryk på den anden app, du vil åbne.

Sådan ændrer du størrelse og placering for en app på en opdelt skærm

• Hvis du vil ændre størrelsen på hver app, skal du trække linjen midt på skærmen til venstre eller højre.
  • Hvis du vil bytte om på placeringen af dine apps, skal du trykke to gange på linjen.

Afslut opdelt skærm på din Pixel Tablet

Sådan lukker du begge apps i opdelt skærm:

• Navigation med bevægelser: Stryg opad fra bunden af skærmen for at vende tilbage til startskærmen.
  • Navigation med tre knapper: Tryk på Hjem Hjem.

Sådan lukker du én app i delt skærm:

• Træk linjen i midten helt til venstre eller højre på skærmen.