Få softwareopdateringer på din Pixel Tablet

Pixel Tablet modtager regelmæssige softwareopdateringer, der omfatter sikkerhedsforbedringer, nye funktioner, opdateringer til operativsystemet, fejlrettelser og meget mere.

Hvis du har købt din enhed i Google Store, får din enhed normalt opdateringer inden for 2 uger. Opdateringer kan tage længere tid, hvis du har købt din enhed et andet sted.

Tidshorisont for dine Pixel Tablet-opdateringer

Pixel Tablet modtager opdateringer, i mindst 5 år fra det tidspunkt hvor den første gang blev tilgængelig i Google Store i USA. Dette omfatter sikkerheds- og softwareopdateringer og kan også omfatte nye funktioner. Følgende tabel indeholder garantier for softwareopdateringer til Pixel Tablet:

Enhed

Garanti for opdatering af Android-versionen indtil:

Garanti for sikkerhedsopdateringer indtil:

Pixel Tablet

Juni 2026

Juni 2028

Søg efter systemopdateringer til Pixel

Du får en notifikation på din Pixel Tablet, når der er en tilgængelig softwareopdatering. Du kan installere opdateringerne ved at trykke på notifikationen eller åbne dine systemindstillinger:

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed..
  2. Tryk på System og derefter Softwareopdateringer.
  3. Tjek skærmen for at finde softwareopdateringer til enheden.
  4. Hvis der er en opdatering, skal du trykke på den og derefter Følg vejledningen på skærmen.

Vigtigt! Få flere oplysninger om sikkerhedsopdateringer til Android i vores officielle sikkerhedsbulletiner for Android.

Tjek og opdater dine apps

Du kan også søge efter og installere appopdateringer via dine systemindstillinger:

1. Åbn appen Indstillinger Appen Indstillinger på din enhed..
  2. Tryk på System og derefter Softwareopdateringer og derefter Appopdateringer.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at opdatere apps på din enhed.

Android-opdateringer

Se, hvordan du tjekker og opdaterer Android-versionen på din Pixel-enhed.

Opdateringer til højttalerdock

Højttalerdocken opdateres automatisk, hvis din tablet har forbindelse til internettet, når du sætter den i dockingstationen.

Få yderligere hjælp

Du kan se Android-versionsnummeret for din Pixel Tablet ved at åbne appen Indstillinger Appen Indstillinger og derefter Tryk på Om din tablet. Gå til Center for hardwaregaranti for at få oplysninger om garantier.