As of June 4, 2024, the U.S. version of the Google Pay app is no longer available for use. Learn more about these changes

Maksutavan muokkaaminen tai poistaminen

• Debit- ja credit-kortit: Muokkaa viimeistä voimassaolopäivää, turvakoodia, tilin nimeä tai osoitetta.
  • Pankkitilit: Ota yhteyttä pankkiin, jos haluat muokata tilin nimeä tai osoitetta. Jos haluat muuttaa muita pankkitilin tietoja, poista tili ja lisää se uudelleen.

Edit a payment method

1. Siirry osoitteeseen payments.google.com.
  2. Klikkaa yläreunasta Maksutavat. Sinun on ehkä laajennettava selainikkunaa.
  3. Klikkaa muokattavan maksutavan vierestä Muokkaa.
    • Jos Muokkaa-valinta ei ole näkyvissä, poista maksutapa ja lisää se uudelleen.
  4. Vanhentuneen kortin päivittäminen: Klikkaa kortin vierestä Korjaa. Lisää kuukausi (KK), vuosi (VV) ja turvakoodi.

Remove a payment method

1. Siirry osoitteeseen payments.google.com.
  2. Klikkaa vasemmasta reunasta Maksutavat.
  3. Klikkaa poistettavan maksutavan vierestä Poista ja sitten Poista.