Google Oneen päivittäminen Gmailista, Drivesta tai Kuvista

Google One ‑jäsenyyden edut:

• Saat laajennetun tallennustilan Google Drivelle, Gmailille ja Google Kuville.
  • Voit soittaa asiantuntijoille ja saada tukea chatin kautta Googlea koskevissa ongelmissa.
  • Saat lisäetujen ansiosta entistä suuremman hyödyn Googlesta.
  • Voit jakaa jäsenyytesi jopa viidelle perheenjäsenelle.

Mikä muuttuu päivityksen myötä?

Saat laajennetun tallennustilan Google One ‑jäsenyyden kautta. Tästä tallennustilasta tulee uusi kokonaistallennustilasi. Et enää osta tallennustilaa Google Driven kautta. Lue, miten Google One vaikuttaa nykyiseen tallennustilaasi.

Tallennustilan ostamisen jälkeen

• Voi kestää enimmillään 24 tuntia, ennen kuin tallennustila on käytettävissä. Voit tarkistaa tallennustilan tästä.
  • Jos tallennustilasi on virheellinen, kirjaudu Google-tilillesi ja tarkista, onnistuiko maksusi.
  • Jos olet ostanut tallennustilan Kuvien, Gmailin tai Driven kautta, sinun täytyy ylläpitää tiliäsi kyseisessä palvelussa. Et voi tehdä muutoksia Google One ‑tiliisi Google One ‑sovelluksen kautta.

Google One ‑tallennustilan ostaminen

Voit päivittää tilauksesi Google Oneen Gmailissa, Drivessa tai Kuvissa iPhonella tai iPadilla.

Tallennustilan ostaminen Gmail-sovelluksessa

Vinkki: Varmista, että Google Gmail ‑sovelluksesi on ajan tasalla. Päivityksen jälkeen voi kestää hetken, ennen kuin ostoksesi avautuu. Päivitä Google Gmail ‐sovellus.

Näin hankit Google Onen Google Gmailin kautta:

1. Avaa Google Gmail iPhonella tai iPadilla.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi.
  4. Valitse Käytetty tallennustila ja sitten Osta tallennustilaa.
  5. Valitse tallennustilapaketti.
  6. Vie ostos loppuun seuraamalla näytön ohjeita.

Tallennustilan ostaminen Google Drive ‐sovelluksesta

Vinkki: Varmista, että Google Drive ‑sovelluksesi on ajan tasalla. Päivityksen jälkeen voi kestää hetken, ennen kuin ostoksesi tulee näkyviin. Päivitä Google Drive ‑sovelluksesi.

Näin hankit Google Onen Google Driven kautta:
  1. Avaa Google Drive Drive iPhonella tai iPadilla.
  2. Kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Valitse yläreunasta Valikko Valikko ja sitten Tallennustila.
  4. Valitse Näytä tiedot ‑kohdasta Osta tallennustilaa.
  5. Valitse tallennustilapaketti.
  6. Vie ostos loppuun seuraamalla näytön ohjeita.

Tallennustilan ostaminen Google Kuvat ‐sovelluksesta

Vinkki: Varmista ennen näiden ohjeiden seuraamista, että varmuuskopiointi on päällä. Lue lisää varmuuskopioinnin laittamisesta päälle.

1. Avaa Google Kuvat ‑sovellus Kuvat iPhonella tai iPadilla.
  2. Kirjaudu Google-tilille.
  3. Napauta yläreunasta profiilikuvaa tai nimikirjainta ja sitten Tilin tallennustila.
  4. Valitse Yli 100 Gt tallennustilaa.
  5. Viimeistele ostos ohjeiden mukaisesti.

Jos haluat vaihtaa suppeampaan pakettiin tai perua tilauksesi, siirry App Storeen.

Ohjeita päivitystä koskeviin ongelmiin

Muualta kuin App Storesta ostettujen tilausten ylläpito

Jos rekisteröit paketin Google One ‑sivustolla tai toisella laitteella App Storen sijaan

• et voi vaihtaa Google One ‑pakettia iPhonella tai iPadilla.

Vinkki: Jos olet ostanut paketin Google One ‐sivuston kautta, voit ylläpitää pakettia verkossa Google Onessa.

1. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Vaihda jäsenyyspaketti.
  2. Valitse uusi kokonaistallennustila. Voit valita kuukausi- tai vuositilauksen.

Jos sinulla on Google One Android-laitteella, voit vaihtaa jäsenyyspaketin asetuksista.

Jos haluat hallinnoida jäsenyyttäsi sovelluksen kautta iPhonella tai iPadilla, sinun on ostettava paketti Apple-tilauksella.

Vaihe 1: Peru Google One ‑pakettisi

Tietokoneella:

1. Siirry Google Oneen.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Peru jäsenyys.
  3. Valitse Peruuta.

Vaihe 2: Osta Google One ‑paketti Apple-tilauksen kautta

iPhonella tai iPadilla:

1. Lataa Google One ‑sovellus App Storesta.
  2. Avaa Google One ‑sovellus Google One.
  3. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko ja sitten Jäsenyyspaketit.
  4. Valitse Google One ‑paketti.
  5. Valitse haluamasi paketti ja vahvista tilauksesi App Storessa.

Vinkki: Voit myös ylläpitää maksutapaa tai tilauksia Google Playssa.

Voit linkittää Apple-tiliisi vain yhteen Google-tiliin

Jos haluat tehdä muutoksia Google One ‐jäsenyyspakettiin iPhonella tai iPadilla, sinun on tehtävä muutokset Google-sovelluksessa, jota käytit paketin ostamiseen.

• Google One
  • Gmail
  • Google Drive
  • Google Kuvat

Lue lisää jäsenyyden ylläpidosta muissa sovelluksissa.

Muita lähteitä