Mitä VPN by Google Onelle tapahtuu?

Starting June 20, 2024, VPN by Google One will be discontinued.

VPN-vaihtoehdot

• Google Fi tarjoaa VPN:n osana puhelinliittymiään. Kun VPN on päällä, verkkotoiminta salataan mobiilidata- ja Wi-Fi-yhteydellä.
  • Pixel 8:n järjestelmäasetuksissa on sisäänrakennettu VPN.
  • Pixel 7 ‐laitteet
    • Kun VPN by Google One on poistettu Google One ‐sovelluksesta, Pixel 7:n käyttäjät voivat järjestelmäohjelmiston päivityksen jälkeen jatkaa VPN-toiminnon käyttöä.
    • Sisäänrakennettu VPN by Google lisätään Pixel 7-, Pixel 7 Pro-, Pixel 7a- ja Pixel Fold ‑puhelimiin 3.6.2024 julkaistavassa järjestelmäpäivityksessä.
  • Play Kaupasta on saatavilla muitakin VPN-palveluita.

VPN by Google Onen poistaminen laitteelta

Android

VPN-profiilin poistaminen
  1. Avaa puhelimella tai tabletilla Asetukset.
  2. Valitse Yhteys ja jakaminen ja sitten VPN.
    • "Yhteys ja jakaminen" ‐välilehdellä voi olla eri laitteilla eri nimi, esimerkiksi "Verkko ja internet".
  3. Napauta Google One ‐kohdan vierestä Asetukset Asetukset.
  4. Valitse Poista VPN-profiili.
  5. Napauta tarvittaessa Tallenna.
VPN:n laittaminen pois päältä Google One ‐sovelluksesta

Tärkeää: Varmista, että olet kirjautunut Google-tilillesi.

1. Avaa Google One ‑sovellus Google One Android-laitteella.
  2. Valitse alareunasta Edut.
  3. Etsi VPN-etu.
  4. Napauta Näytä tiedot.
  5. Laita VPN pois päältä.

iOS

VPN-profiilin poistaminen
  1. Avaa iPhonella tai iPadilla Settings (Asetukset).
  2. Napauta General (Yleiset) ja sitten VPN & Device Management (VPN ja laitehallinta).
  3. Napauta "VPN by Google One" ‐kohdan vierestä Settings (Asetukset) Asetukset.
  4. Valitse Delete VPN profile (Poista VPN-profiili).
VPN:n laittaminen pois päältä Google One ‐sovelluksessa
  1. Kirjaudu Google-tilille.
  2. Avaa Google One ‑sovellus Google One iPhonella tai iPadilla.
  3. Valitse alareunasta Edut.
  4. Etsi VPN-etu.
  5. Napauta Näytä tiedot.
  6. Laita VPN pois päältä.

Työpöytäsovellusten poistaminen

VPN by Google Onen asennuksen poistaminen Windowsilla

1. Avaa Start (Käynnistä) ‑valikko ja sittenSettings (Asetukset).
  2. Valitse Apps (Sovellukset).
  3. Etsi "Apps & Features (Sovellukset ja ominaisuudet)" ‐kohdasta VPN by Google One.
  4. Valitse VPN by Google One ja sitten Uninstall (Poista asennus).
  5. Vahvista poistaminen kehotteesta.

VPN by Google Onen asennuksen poistaminen macOS-laitteella

1. Avaa Finder.
  2. Valitse sivupalkista Applications (Sovellukset).
    • Voit hakea VPN by Google Onea myös Spotlightilla.
  3. Vedä VPN by Google One roskakoriin.
    1. Klikkaa kakkospainikkeella "VPN by Google One".
    2. Valitse Move to Trash (Siirrä roskakoriin).
      • Jos sinulta pyydetään käyttäjätunnusta ja salasanaa, lisää Mac-järjestelmänvalvojatilin kirjautumistiedot. Saatat käyttää näitä tietoja Mac-tietokoneeseesi kirjautumiseen.

Usein kysyttyä

Miksi VPN by Google One poistetaan käytöstä?
VPN by Google One poistetaan käytöstä, koska keskitymme kysytyimpiin ominaisuuksiin. Se on kuitenkin edelleen käytettävissä Pixel 7:ssä ja sitä uudemmissa Pixel-laitteissa sisäänrakennettuna ominaisuutena sekä Google Fin kautta.
Mitä tapahtuu, jos VPN-palvelu poistuu käytöstä samalla, kun käytän sitä?
Google One ‐sovelluksessa näkyy ilmoitus siitä, että VPN-toiminto ei ole enää käytettävissä. Pian sen jälkeen uudet tai aiemmin luodut VPN-yhteydet katkeavat automaattisesti.
VPN by Google Onen ja VPN by Googlen erot
  • VPN by Googlen suorituskyky Pixelillä on optimoitu, ja se integroituu täysin puhelimen asetuksiin.
  • VPN by Google voi automaattisesti muodostaa tai katkaista yhteyden riippuen siitä, mihin verkkoon puhelin on yhdistetty.
  • VPN by Googlessa ei voi käyttää laajempaa IP-osoitealuetta, kuten maatason IP-osoitetta kaupunki- tai osavaltiotason osoitteen sijaan.
  • VPN by Google ei voi estää internetyhteyttä, jos VPN-yhteys katkeaa.