Finn ut mer om abonnementet ditt på Google One med 2 TB + ubegrenset antall bilder.

Google One-abonnementet med 2 TB + ubegrenset antall bilder tilbys bare via bestemte tredjepartsselskaper. Det er for øyeblikket ikke tilgjengelig for kjøp direkte fra Google.

Slik fungerer det

Med abonnementet med 2 TB + ubegrenset antall bilder kan du sikkerhetskopiere et ubegrenset antall bilder og videoer til Google Foto, uavhengig av kvaliteten på sikkerhetskopiene. Du får også 2 TB lagringsplass for Gmail, Google Disk og sikkerhetskopiering av enheten.

Fordelen med ubegrenset antall bilder er bare for deg (administratoren av abonnementet), mens lagringsplassen på 2 TB kan deles med opptil fem andre.

Finn ut hva som teller mot lagringsgrensen
Bilder og videoer som sikkerhetskopieres til Google Foto, teller ikke mot lagringsgrensen din mens dette abonnementet er aktivt. Hvis du laster opp bilder og videoer til Google Disk, teller de mot lagringsgrensen din.
Fordelen med ubegrenset antall bilder kan ikke deles med familiemedlemmer
Fordelen med ubegrenset antall bilder deles ikke med familiegruppen din. Hvis du deler lagringsplass med familiegruppen din, teller alt de lagrer i Google Foto, mot grensen for delt lagring på 2 TB.

Sikkerhetskopier bilder og videoer

Med Ubegrenset antall bilder kan du sikkerhetskopiere et ubegrenset antall bilder eller videoer til Google Foto i opprinnelig kvalitet eller plassbesparende kvalitet. Du kan være begrenset til å sikkerhetskopiere 100 GB til Google Foto hver 30. dag. Finn ut hvordan du sikkerhetskopierer bilder og videoer.

Bytt til et annet abonnement

Hvis du bytter eller sier opp abonnementet, mister du tilgangen til fordelen med ubegrenset antall bilder. Bilder og videoer som ikke bruker av lagringsplassen din, siden du hadde denne fordelen, bruker deretter av lagringsplassen din.

Hvis du overskrider lagringsgrensen som følge av at du endrer eller sier opp abonnementet ditt, kan det føre til avbrudd i Gmail, Disk, Google Foto og andre Google-tjenester. Finn ut mer om hva som skjer hvis du overskrider lagringsgrensen. For å frigjøre lagringsplass på kontoen kan dubruke Google One-lagringsbehandling ,