Administrer dine notifikationer fra Google Nyheder

Du kan vælge den mængde og type af notifikationer, du får fra Google Nyheder. Du kan administrere dine notifikationer i appen Google Nyheder.

Se dine notifikationer

1. Åbn appen Google Nyheder på din mobilenhed.
  2. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav øverst til højre.
  3. Tryk på Notifikationer og delinger .

Rediger dine notifikationer

1. Åbn appen Google Nyheder på din mobilenhed.
  2. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger for Nyheder .
  4. Tryk på Notifikationer under "Underretninger".
    • Aktivér Få notifikationer for at modtage notifikationer.
    • Deaktiver Få notifikationer for at stoppe med at modtage notifikationer.
  5. Du kan styre antallet af notifikationer, du får, ved at gå til "Antal notifikationer" og trykke på et antal mellem "Få" og "Mange".
    • Du kan vælge, hvilke type notifikationer du får, ved at slå notifikationer til eller fra ud for de enkelte notifikationstyper.

Opdater dine mails og notifikationer vedrørende din daglige nyhedsoversigt

1. Åbn appen Google Nyheder på din mobilenhed.
  2. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav øverst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger for Nyheder .
  4. Aktivér Mails med daglige nyhedsoversigter under "Underretninger" for at modtage daglige nyhedsoversigter.

Tip! Du skal logge ind på din Google-konto for at modtage notifikationer og mails med daglige nyhedsoversigter.