Abonner med Google

Du kan abonnere på onlineindhold fra udvalgte aviser direkte i en browser på din mobilenhed eller computer.

Start et abonnement med Google

Hvis du læser indhold, som kræver abonnement, kan du oprette et ved at vælge Abonner med din Google-konto eller Abonner med Google. Du bliver muligvis bedt om at vælge et abonnementstilbud og bekræfte din betalingsmetode og faktureringsadresse.

Føj et eksisterende abonnement til din Google-konto

Hvis du allerede har et abonnement, men bliver bedt om at tegne abonnement i et Google-produkt såsom Google Nyheder, Bladkiosk eller Søgning, kan du vælge Er du allerede abonnent?. Derefter skal du logge ind med den mailadresse, du brugte til at købe abonnementet. Du kan muligvis vælge at føje dit abonnement til din Google-konto. På den måde kan du se dit abonnementsindhold alle steder, hvor du er logget ind med din Google-konto.

Du kan også føje digitale versioner af dine abonnementer på trykte udgaver til Google Play eller Google Nyheder- og Bladkiosk-appen.Få flere oplysninger om digitale abonnementer til abonnenter på trykte udgaver.

Find ud af, hvordan du kan se alle dine tilknyttede abonnementer i Min konto. Abonnementer kan omfatte Google-produkter, tjenester uden for Google og dem i Play Butik.

Hvis der er et abonnement, du ikke vil have vist på din Google-konto, skal du gå til Abonnementer og vælge Fjern tilknytning.

Dit abonnement bliver ikke opsagt eller ændret, men du får ikke længere vist tilpasset indhold baseret på dit abonnement i Google-produkter.

Abonnementer i søgeresultaterne

Du ser muligvis indhold fra din tilknyttede abonnementer i Googles søgeresultater. Du kan deaktivere dette i indstillingerne for søgning.

Få hjælp til et abonnement

Du kan kontakte os for at få yderligere hjælp til et betalingsabonnement eller andre køb af Google Nyheder.