Ilmoitus

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Google Home ‑sovelluksen päivittäminen

Sinun täytyy päivittää Google Home ‑sovellus uusimpaan versioon, jotta voit ottaa käyttöön Google Nest- tai Google Home ‑kaiuttimen tai ‑näytön, Chromecastin, Chromecast Built-In ‑television tai ‑kaiuttimen tai Google Assistant ‑kaiuttimen. Päivittämällä voit myös saada uusia ominaisuuksia ja paremman käyttökokemuksen.

Google Home ‑sovelluksen päivittäminen

1. Avaa Google Play Kauppa -sovellus Play Kauppa.
  2. Valitse Valikko Valikko ja sitten Omat sovellukset ja pelit.
  3. Etsi Google Home ‑sovellus.
  4. Valitse Päivitä.