To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Google Nest- tai Google Home ‑kaiuttimen tai ‑näytön käynnistäminen uudelleen

Google Nest- tai Google Home ‑kaiuttimen tai ‑näytön uudelleenkäynnistys voi korjata monia ongelmia. Voit käynnistää kaiuttimen tai näytön uudelleen kahdella eri tavalla.

Google Home ‑sovelluksella

1. Varmista, että mobiililaite tai tabletti on linkitetty samaan tiliin kuin kaiutin tai näyttö.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  3.  Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  4. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset  ja sitten Lisää More ja sitten Käynnistä uudelleen.

Google Nestin tai Google Homen virtajohdon irrottaminen

1. Irrota kaiuttimen tai näytön virtajohto.
  2. Odota noin minuutin ajan.
  3. Kytke virtajohto takaisin.

Huom. Google Home ‑kaiuttimen tai Nest-näytön käynnistäminen uudelleen ei ole sama asia kuin sen tehdasasetusten palauttaminen. Lue lisää laitteen tehdasasetusten palauttamisesta.