We are experiencing extremely high contact volume right now and estimated wait times will be higher than normal. We appreciate your patience and understanding as we work to provide support as quickly as possible. In the meantime, please visit our Help Center for troubleshooting articles and our Community Forums.

ADT:n käyttöönotto Googlen kanssa

Google ja ADT tarjoavat Google Nest ‑laitteita ja ‑palveluja yhteistyössä osana ADT-järjestelmiä. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit yhdistää ADT-tilisi Google Home ‑sovellukseen.

Asiakas voi ostaa seuraavat Google Nest ‑tuotteet ADT:ltä ja pyytää ADT-asentajaa ottamaan ne käyttöön kodissaan:

• Nest Doorbell (akkukäyttöinen)
  • Nest Cam (akkukäyttöinen)
  • Nest Cam (langallinen)
  • Nest Cam valonheittimellä (langallinen)
  • Nest Hub (2. sukupolvi) ja Nest Hub Max
  • Nest Mini
  • Nest Wifi ja Wifi-piste
  • Nest Learning Thermostat ja Nest Thermostat
  • Nest Aware ja Nest Aware Plus

Tärkeää: Tämä yhteistyökumppanuus koskee tällä hetkellä vain asiakkaita Yhdysvalloissa.

Nest Aware ADT:llä

Jos haluat ottaa kodissasi käyttöön Nest Aware ‑tilauksen, josta vastaa ADT, sinun on ostettava Nest-laite ja Nest Aware (tai Nest Aware Plus) ‑tilaus ADT:n kautta. Kun Nest Aware on lisätty ADT-tilaukseesi, ADT laskuttaa ja vastaa Nest Aware ‑palvelusta.

Tarvitset kaikille kotisi Nest-kameroille vain yhden Nest Aware ‑tilauksen.

Kodin Nest Awaren käyttöönotto ADT:llä

1. Linkitä Google-tilisi ADT-sovelluksessa

Jotta voit ottaa Nest Awaren käyttöön kodissasi, sinun on ensin linkitettävä Google-tilisi ADT-sovelluksessa ja annettava ADT:lle oikeus ylläpitää Google Nest ‑palveluita puolestasi.

1. Avaa ADT Control- tai ADT Pulse ‑sovellus.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta valikko
  3. Valitse Control-sovelluksesta + Add Device tai valitse Pulse-sovelluksesta Settings.
  4. Valitse Google Nest.
  5. Linkityksen yleiskatsaus tulee näkyviin. Valitse Seuraava.
  6. Kirjaudu sisään Google-tilillä, jonka haluat yhdistää ADT-tiliisi. Tämä tili yhdistetään myös kotiin, jota haluat käyttää Google Home ‑sovelluksessa.
    • Jos sinulla ei vielä ole tiliä, jatka valitsemalla Luo tili.
  7. Valitse koti, jonka haluat yhdistää ADT-kotina.
    • Jos olet uusi Google Nestin käyttäjä, sinun on luotava uusi koti. Täytä lomakkeeseen osoite, jolle tilasit palvelun. Valitse Seuraava
    • Jos sinulla on jo yksi tai useampi koti Google Home ‑sovelluksessa, valitse koti, jolle tilasit palvelun. Valitse Seuraava.
  8. Anna ADT:lle pääsy Google Nest ‐laitteisiisi ja ‑palveluihisi tuen tarjoamista varten. Valitse Seuraava.
  9. Valitse Continue, jotta ADT voi ylläpitää Nest-laitteitasi ja ‑palvelujasi.
    Tärkeää: Jos näytölle tulee virheilmoitus, ota yhteyttä ADT:n asiakastukeen.
  10. Kun olet linkittänyt Google-tilisi ADT-sovelluksessa, paina Open Google Home app:
    • Jos et ole aiemmin käyttänyt Google Nest ‑tuotteita, sinua pyydetään lataamaan Google Home ‑sovellus.
    • Jos olet jo asentanut Google Home ‑sovelluksen, se avautuu.

2. Linkitä ADT:n ylläpitämä Nest Aware kotiisi

Kun olet linkittänyt Google-tilisi ADT-sovellukseen ja antanut ADT:lle luvan ylläpitää Google Nest ‑laitteitasi ja ‑palveluitasi, ota Nest Aware ‑tilaus käyttöön kodissasi Google Home ‑sovelluksella.

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus
    • Huom. Jos sinulla on useita koteja, sinun tulee valita ADT-kodiksi määrittämäsi koti. Voit tarvittaessa vaihtaa kotia napauttamalla kodin nimeä Suosikit-välilehdeltä .
  2. Valitse Laitteet   Lisää   Toimii Google Homen kanssa Works with Google Home.
  1. Valitse Palvelu And then valitse ADT | Google
  2. Vahvista valitsemalla Käytä.
  3. Ota Nest Aware käyttöön ohjeiden mukaisesti.

Nykyisen Nest Aware ‑tilauksen siirtäminen ADT:lle

Jos olet aiemmin tilannut Nest Awaren tai Nest Aware Plusin Googlen kautta ja haluat korvata sen ADT:n ylläpitämällä Nest Aware ‑tilauksella, varaudu seuraaviin asioihin:

• Sinua pyydetään siirtämään Nest Aware ‑tilaus ADT:lle käyttöönoton aikana.
  • Alkuperäinen Nest Aware ‐tilaus päättyy välittömästi, ja uusi ADT Nest Aware ‑tilaus korvaa sen.
  • Kameran ominaisuudet ja videohistoriadata saattavat muuttua uuden tilauksen mukaan:
    • Jos siirryt samalla tilaustasolla, ominaisuudet tai videohistoriadata eivät muutu.
    • Jos siirryt korkeammalle tilaustasolle:
      • Saat ylimääräiset 30 päivää videohistoriaa, eli videohistoriaa on yhteensä 60 päivää.
      • Saat pääsyn jatkuvaan videointiin.
    • Jos siirryt alemmalle tilaustasolle:
      • Menetät ylimääräisen 30 päivän videohistorian, eli videohistoriaa on yhteensä 30 päivää.
      • Menetät pääsyn jatkuvaan videointiin.
      • Huom. Ennen kuin siirryt alemmalle tilaustasolle, tallenna klipit videotallenteista, jotka haluat säilyttää.

ADT:n ylläpitämän Nest Awaren peruuttaminen tai muuttaminen

Jos haluat peruuttaa Nest Aware ‑tilauksen tai muuttaa sitä (esimerkiksi vaihtaa siihen liitetyn Google-tilin), pyydä apua ADT:n asiakastuelta.

ADT-laitteiden yhdistäminen Google Assistantiin

Näiden ohjeiden avulla voit ohjata ADT-laitteitasi äänikomennoilla niillä laitteilla, joissa on Google Assistant sisäänrakennettuna.

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus
    • Huom. Jos sinulla on useita koteja, sinun tulee valita ADT-kodiksi määrittämäsi koti. Voit tarvittaessa vaihtaa kotia napauttamalla kodin nimeä Suosikit-välilehdeltä .
  2. Valitse Laitteet   Lisää   Toimii Google Homen kanssa Works with Google Home.
  3. Hae ja valitse ADT Smart Home ja tee käyttöönotto loppuun seuraamalla ohjeita.

Kun olet yhdistänyt laitteen, voit kytkeä ADT-järjestelmän päälle tai pois päältä ja ohjata yhteensopivia kodin älylaitteita äänikomennoilla. Aloita sanomalla "Hey Google".

Kokeile näitä äänikomentoja:

• "Hey Google, arm my system to away"
  • "Hey Google, turn on the living room light"
  • "Hey Google, disarm my system"
  • "Hey Google, set the thermostat to 70 degrees"