To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Uuden tilin luominen Nest-sovelluksen käyttöä varten

Tarvitset Google-tilin, jotta voit luoda uuden tilin Nest-sovelluksessa käyttöä varten. Jos sinulla ei ole sellaista, luo Google-tili näiden ohjeiden mukaan. Seuraa sitten Nest-sovellustilin luomisohjeita alla.

Huom. Jos olet aiemmin kirjautunut Google-tuotteeseen (esim. Gmailiin, Mapsiin tai YouTubeen), sinulla voi jo olla Google-tili. Voit kirjautua toista tuotetta varten luodulla käyttäjänimellä ja salasanalla mihin tahansa muuhun Google-tuotteeseen tai ‑palveluun, myös Nestiin.

Jos et muista kirjautuneesi Google-tilille, tarkista löytyykö tiliä. Jos sähköpostiosoitteeseen ei ole liitetty Google-tiliä, näet viestin Tiliä ei löytynyt.

Uuden Nest-sovellustilin luominen

1. Lataa puhelimelle tai tabletille Nest-sovellus Applen App Storesta tai Google Playsta.
  2. Valitse Nest-sovelluksen aloitusnäytöltä Kirjaudu Google-tilillä.
  3. Jos sinulla on Google-tili, sinua pyydetään kirjautumaan sillä sisään. Valitse Jatka.
  4. Valitse Google-tili, jota haluat käyttää Nest-sovelluksessa, tai valitse Käytä toista tiliä, jos sinulla on jo tili, jota ei ole luettelossa.
  5. Sinun on annettava Nest-sovellukselle lupa käyttää tiettyä Google-tilin dataa. Valitse Tiedot tietopainike nähdäksesi lisätietoja jaettavasta datasta  Salli.
  6. Sinulta kysytään, onko sinulla jo siirtämätön Nest-tili. Jos olet luomassa uutta tiliä, valitse Ei.
  7. Lue Googlen tietosuojakäytäntö, tietosuojan yleiset kysymykset ja sitoumuksemme kodin tietosuojaan ymmärtääksesi, miten Google käsittelee dataasi, jos käytät Nest-palveluja Google-tilillä. Lue ja hyväksy Googlen käyttöehdot sekä niitä täydentävät Nestin käyttöehdot valitse Jatka.
  8. Luo uusi koti sovelluksen ohjeiden mukaan.

Näin tiedät, tarvitsetko Nest-sovellustiliä

Kaikkien Nest-tuotteiden käyttöön ei tarvita Nest-sovellustiliä. Tarvitset sellaisen kuitenkin energia-, turvallisuus- ja valvontatuotteiden käyttämiseen ja ohjaamiseen (paitsi Nest Thermostatiin) Nest-sovelluksessa.

Etsi tuote alla olevasta luettelosta, niin saat tietää, mitkä ominaisuudet ovat saatavilla Nest-sovellustilillä ja mitkä ilman sitä:

• Google Nest ‑termostaatit ja Google Nest Protect (poikkeuksena Nest Thermostat)
    • Voit käyttää näiden tuotteiden perustoimintoja ilman tiliä.
    • Tarvitset tilin käyttääksesi tiettyjä toimintoja, kuten puhelinilmoituksia, kaukosäädintä Nest-sovelluksen kanssa ja kodin automaatiotoimintoja. Voit käyttää näitä toimintoja, kun luot ensin Google-tilin ja lisäät tuotteet tilillesi Nest-sovelluksessa.
  • Google Nest ‑kamerat ja ‑ovikellot
    Huom. Tämä koskee seuraavia: Nest Cam Indoor, Nest Cam IQ Indoor, Nest Cam Outdoor, Nest Cam IQ Outdoor, ja Nest Doorbell (langallinen). Uudemmat tuotteet, esim. Nest Cam Outdoor tai Indoor (akkukäyttöinen) ja Nest Doorbell (akkukäyttöinen), edellyttävät Google-tiliä ja Home-sovellusta.
    • Tarvitset tilin ottaaksesi nämä tuotteet käyttöön.
    • Tarvitset tilin, jotta voit saada reaaliaikaisia liike- ja ääni-ilmoituksia sekä videokuvaa.
  • Google Nest × Yale ‑lukko
    • Voit käyttää sen perustoimintoja ilman tiliä.
    • Tarvitset tilin, jotta voit Nest-sovelluksessa lukita oven ja avata lukituksen, asettaa tunnuskoodin tai muuttaa sitä, asettaa vieraille omia kulkuaikatauluja, saada ilmoituksia oven tiettyyn aikaan lukinneista tai avanneista henkilöistä ja saada tiedon lukon akun loppumisesta.
  • Ohjelmistopäivitykset
    • Kaikkien Nest-tuotteiden on oltava yhteydessä internetiin ohjelmistopäivitysten lataamista varten.
    • Kaikki Nest-tuotteet paitsi Nest-termostaatti on lisättävä tilille, jotta ne voidaan yhdistää kodin Wi-Fi-verkkoon.

Huom. Muiden Google Nest ‑tuotteiden, mukaan lukien Nest Thermostatin, ohjaamiseen tarvitset Google Home ‑sovelluksen ja Google-tilin. Voit ohjata joitakin energia-, turvallisuus- ja valvontatuotteita myös Home-sovelluksella.