Vapaiden tapaamisaikojen poistaminen ja varattujen tapaamisten peruminen

Jos haluat muuttaa tavoitettavuustietoja, voit poistaa tapaamisaikoja ja perua tapaamisia kalenterissa.

Voit luoda yhden varaussivun, jonka avulla muut voivat varata kalenteristasi rajattomasti tapaamisia maksutta. Jos sinulla on ehdot täyttävä Google Workspace- tai Google One ‐tilaus, varauskalenterissa on premium-ominaisuuksia. Lue lisää varauskalenterien premium-ominaisuuksista.

Vapaiden aikojen poistaminen

Tärkeää: Kun poistat varauskalenterin:

• Varauskalenteri poistetaan kalenteristasi.
  • Varatut tapaamiset säilyvät omassa kalenterissasi ja varaajan kalenterissa.
  • Varaussivuille johtavat linkit, jotka olet jakanut, eivät enää toimi.
  1. Avaa Google Kalenteri tietokoneella.
  2. Klikkaa poistettavaa varauskalenteria.
  3. Klikkaa tapaamisikkunan oikeasta yläkulmasta Poista varauskalenteri .
Vinkki: Jos haluat tehdä muutoksia varauskalenteriin (esimerkiksi poistaa aikalohkon), sinun on muokattava tapaamista.

Varatun tapaamisen peruminen

Tärkeää: Kun perut varatun tapaamisen:

• Tapaaminen poistetaan kalenteristasi.
  • Tapaamisen varaajalle ilmoitetaan peruutuksesta sähköpostitse.
  • Peruttu tapaamisaika näkyy vapaana varaussivullasi.
  1. Avaa varattu tapaaminen tietokoneella Google Kalenterissa.
    • Jos käytät kolmannen osapuolen kalenteria, voit perua tapaamisen vahvistussähköpostin kautta. Voit perua tapaamisen myös vastaamalla kieltävästi kalenterikutsuun.
  2. Klikkaa Peru tapaaminen.
  3. Klikkaa avautuvalta varaussivulta Peru tapaaminen.
Vinkki: Jos sinä tai tapaamisen varaaja lähetätte tapaamista koskevan vahvistussähköpostin edelleen, vastaanottaja voi perua varatun tapaamisen.

Hyvitykset tapaamisten perumisesta

Jos tilaat ehdot täyttävän Google Workspace ‐paketin, voit pyytää maksua etukäteen, kun asiakkaat varaavat tapaamisia kalenterissa. Lue lisää tapaamisten maksuista.

Stripe käsittelee kaikki maksut ja hyvitykset. Google Kalenteri ei

• käsittele tai tallenna maksutietoja, kuten credit-korttinumeroita
  • veloita alustamaksuja
  • auta hyvityksissä tai maksuongelmissa.

Kun perut tapaamisen järjestäjänä tai asiakkaana, hyvitystä ei käsitellä automaattisesti.

• Jos olet järjestäjä: Voit hyvittää asiakkaan maksun Stripe-hallintapaneelissa.
  • Jos olet asiakas: Jos haluat pyytää hyvitystä perutusta tapaamisesta, tutustu ensin järjestäjän perumiskäytäntöön ja pyydä sitten hyvitystä.