Jaettujen budjettien luominen Editorissa

Voit luoda jaettuja budjetteja Google Ads Editorissa, jos haluat jakaa yleisen budjetin usean kampanjan kesken.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit määrittää jaetun budjetin Editorissa.

Ohjeet

1. Etsi tyyppiluettelopaneeli vasemmasta alareunasta otsikolla Hallinnoi.
  2. Laajenna Jaettu kirjasto.
  3. Valitse Jaetut budjetit.
  4. Lisää uusi jaettu budjetti klikkaamalla Lisää jaettu budjetti.
  5. Päivitä jaettuja budjetteja klikkaamalla Tee useita muutoksia kerralla.